Σήμερα πήγα για service 60.000 GV 1.6 στην Suzuki στο Ηράκλειο και για ενημέρωση του κοινού σας λεώ τι έκανα και πόσο και εσείς μου λέτε αν μου τον πιάσανε ή όχι

Λάδια
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο αέρος
Υγρό φρένων
Μπουζί ιριδίου
Κόστος 255 ευρόπουλα. Επίσης επειδή θα αργούσε μου δώσανε και αμάξι δικό τους (κάτι που εκτίμησα) να πάω στην δουλειά μου που ήμουν και σκαστός. Όσον αφορα κάτι συζητήσεις για το αν σε αφήνουν να μπεις μέσα να βλέπεις, δυστηχώς σε αυτό το συνεργείο δεν σε αφήνουν με το σκεπτικό της δικής σου ασφάλειας αν και θα ήθελα πολύ να δώ από κοντά τι γίνεται. Επίσης με κάτι άλλο που νευρίασα είναι ότι ενώ τους είχα πει να κοιτάξουν το ραδιοσιντι γιατι έχει κολλήσει ενα CD μέσα και αν είναι να μου το βγάλουνε, αυτοί δεν κάνανε τίποτα. Όταν πήγα να το πάρω ρωτάω 'ρε παιδειά τι έγινε το βγάλατε?', μου λένε κοστίζει 70 ευρώ να το στείλουμε αθήνα να δουν αν φτιάχνει, και αν δεν φτιάχνει πρέπει να πάρω άλλο συν άλλες προσόψεις κλπ κλπ και δεν ξέρω γω πόσο θα πάει το μαλί. Τους είπα να μου το βγάλουνε απλώς και να μου το δώσουνε στο χέρι (αύριο θα πάω) και θα πάω να το κοιτάξω σε κανα μάστορα για ραδιοσιντι.
Τι λέτε είναι πολλά?? Μου είπαν οτι αυτή η τιμή είναι μετά από έκπτωση της Suzuki λόγω οικονομικής κρίσης (κανονική τιμή 320). Αν έχετε να προτείνετε κανά συνεργείο στην περιοχή ευπρόσδεκτες οι προτάσεις. Ευχαριστώ και sorry αν σας κούρασα