Leone έγραψε:Κατα την γνωμη μου δεν χρειάζεται αλλο σινεμπλοκ, το σινεμπλοκ του αμορτισερ ειναι αρκετο (αποσβένονται εκει οι κραδασμοί).
Το προβλημα ειναι στη λαθος γωνια που ασκουνται οι δυναμεις, θα πρεπει ο κατω πυρος του αμορτισέρ να στρίψει κατα 90μοίρες (οπως ειναι μαμα δηλαδη) ωστε να δουλευει σωστα.
Η προεκταση που εχετε βάλει κατασκευαστικα ειναι λαθος.
Όχι, δεν ισχύει αυτό που λες... Δεν είναι λάθος η στροφή, αλλά η θέση που βγάζει το αμορτισέρ πιο έξω από την μαμά θέση... (και στη περίπτωση κάποιου που βάζει αμορτισέρ ΟΜΕ που έχει πιο χοντρή μπουκάλα, αυτή η ανάγκη για πιο έξω θέση είναι αναπόφευκτη).... Γι' αυτό κόπηκε η βάση, στην ουσία "σχίστηκε" από πάνω προς τα κάτω, άνοιξε από την μεγαλύτερη πίεση που της σκούσε το αμορτισέρ επειδή είναι πιο έξω....
Antonioz έγραψε:Ερώτηση, αφού τελικά μπήκε τροχός ηλεκτροκόλληση κλπ, γιατί δεν έφτιαξες την καινούρια(ενισχυμένη) βάση έτσι ώστε να μην χρειάζονται τα repositioner;

Σωστό κι αυτό... αλλά προϋποθέτει να κοπεί εντελώς από τον άξονα η μαμά βάση που σημαίνει περισσότερη "ταλαιπωρία" για το μέταλλο του άξονα και φοβόμουν μην αδυνατίσει από την μέσα μεριά από την διαδικασία αφαίρεσης της υπάρχουσας κόλλησης... έτσι προτίμησα να ενισχύσει τις υπάρχουσες κολήσεις με το extra λαμάκι που αγκάλιασε την βάση και κολήθηκε extra κι αυτό πάνω στον άξονα, όχι μόνο πάνω από τις υπάρχουσες κολλήσεις αλλά και σε νέο σημείο λίγα χιλιοστά μακρυά από τις μαμά κολήσεις
manos d. έγραψε:Κι εμένα κόπηκαν κ οι δύο.
Βρε Μάνο

και GEORGE.B

αυτά ο κόσμος τα λέει όταν γίνονται.... για να τα βλέπουν και οι άλλοι
Το ότι "κοντράρει" με την βίδα που στηρίζει το μπράτσο από το σινεμπλοκ του, ειδικά μετά από αυτό που έπαθα από "παράπλευρη" αμέλεια, δεν ξέρω

με ανησυχεί.... Δε λέω, η "κόντρα" χρειάζεται τελικά ναι! αλλά.... βρήκαν από εκεί να την "δώσουν"?