Το βαζω εδω για να μην ανοιγω καινουργιο θρεντ καθως αφορα τα ελαστικα που μας παρουσιασε εδω ο Πανος και πουλησε κατοπιν σε εμενα σε αριστη κατασταση.
Επιτελους καταφερα το Σαββατο να βαλω τα ΑΤ που πηρα απο τον Πανο, μετα απο 7 και κατι ετη μονο με MUD, προτωγενη η αναγομωση, χειμωνα καλοκαιρι ειχα ξεχασει πως ειναι να οδηγεις κανονικο αυτοκινητο, μιλαμε για κυριολεκτικα αλλο αυτοκινητο

ησυχο, ευθυγραμμο, πολυ πιο ελαφρη, (το βαρος της αναγομωσης ειναι απιστευτο), "μαλακοσια" πηγαινει πλεον το εργαλειο
Τα νεα ΑΤ μπηκαν σε μαμα ζαντες που ειχα αγορασει καποτε για αυτο τον λογο αλλα τις ετρωγε το υπογειο

Τα χειμερινα θα περιμενουν τον επομενο χειμωνα αν και με τρωει να κατσω με τα ΑΤ, αλλο πραγμα μιλαμε, "βιλουδο" εγινε

- BF AT.jpg (46.54 KiB) 5081 προβολές

- BF AT 1.jpg (37.7 KiB) 5081 προβολές
Εδω να αναφερω και την εμπειρια μου, πηγα σε ενα μεγαλο λαστιχα της περιοχης, δεν ειμαι πελατης του με την εννοια οτι εχω αγορασει απο εκει λαστιχα ποτε μου, εχω ομως πολλες φορες επισκευασει, ζυγοσταθμησει κλπ κλπ, πηγα λιγο νωριτερα και τους ρωτησα αν μπορουν να εξυπηρετησουν και ποσο κοστιζει, ζανταρισμα, ζυγισμα, αντικατατασταση, μου ειπαν 20€ και αλλαξαν και τις βαλβιδες οταν τους ειπα οτι οι ζαντες ειναι μια εφταταετια στο υπογειο.
Στο μαγαζι γινοταν χαμος οπως καθε Σαββατο, εχει πολυ προσωπικο που εξυπηρετει και ειναι οι ιδιοι υπαλληλοι εδω και χρονια, αυτο σημαινει οτι ειναι καλος εργοδοτης.
Μολις εφτασα αμεσως ξεφορτωσαν τα ζαντολαστιχα, δεν με αφησαν να βοηθησω και παλι μετα φορτωσαν τα χειμερινα με επιμονη να μην πιασω τιποτα και λερωσω χερια, ολα με χαμογελο και καλη διαθεση.
Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση να δειχνουν τετοια διαθεση οι εργαζομενοι για μια τοσο μικρη δουλεια, για 20€

αυτο σημαινει οτι σεβονται την δουλεια τους εκτιμουν τον πελατη που αφηνει τα οσα λιγα ευρω του αυτη την εποχη και φυσικα ειναι πολυ ευχαριστημενοι απο τον εργοδοτη τους ο οποιος δεν ετους εχει με τον βουρδουλα και κακοπληρωμενους
Φυσικα επεσε και το αντιστοιχο μπουρμπουαρ και τους ευχαριστησα διπλα
Αντε και καλες ασφαλταδες τωρα