Η εμπειρία μου με τα Maxxis Trepadoρ που είχα είναι θετική εάν εξαιρέσουμε το ότι το αμάξι είχε κοψει αρκετά με την διάσταση 205/80/16 που είναι και η μικρότερη διαθέσιμη σε διαμετρο σε 16" ζάντα, αλλά που να τα βρείς που έχει ξεμείνει η αγορα, η λυση 15" ζαντα και BF εκτόξευε το κοστος στα 900€ που φυσικά δεν το συζητούσα αφού το αμάξι είναι μονο για βολτες, μεταχειρισμένες δυστυχώς δεν βρήκα (ευχαριστώ τον MikeGV για τις προσπάθειες ανεύρεσης) οποτε τι μας μένει, αναγόμωση και ομολογώ με κρυα καρδια αφού είχα τις αμφιβολίες μου

Μπήκαν λοιπόν σημερα τα λάστιχα φίλοι, Lerma Gomme αναγόμωση πελμα Wild Power σε διάσταση 215/65/16 στις μαμα ζάντες αφού δεν ταίριαξε καμια από αυτές που εχει ο Δερβεντλής

Εντυπώσεις??? Απλά δεν το περίμενα

Αυτες οι πρωτες εντυπώσεις μου με 50 περίπου χλμ άσφαλτο, θα κανω ακόμα 100 – 150 και θα παω για δεύτερη ζυγοστάθμιση αυτή τη φορά από τον αφαλό της ζάντας και να βαλω επιτέλους τις καμπερόβιδες που πήρα, εντυπώσεις από το βουνό αναμείνατε, όπως και για φωτο στο ΣΚ

Επόμενη τοποθέτηση αποστατες, αλλα πρεπει να φτασουν πρωτα τα "μιστα" που ελεγε και η Σαπφω Νοταρα