Και εκεί που γυρνούσα περιχαρής οικογενειακώς από τις διακοπές μας, σε κάποιες ανωμαλίες του δρόμου άκουσα κάτι να κοπανάει... Σταματάω, κοιτάω τα ποδήλατα που είχα φορτώσει στη σχάρα, τίποτα... ακλόνητα... Ξεκινάω, ξανά τα ίδια...
Σταματάω πάλι και κοιτάω από κάτω....
Ευτυχώς δεν έσπασε επί της Ε.Ο. αλλά λίγο πριν φτάσω σπίτι.... Το αμορτισέρ το έβγαλα και Δευτέρα πρωι-πρωί πάει για φτιάξιμο
Τουλάχιστον μετά από 90.000km χρήσης περισσότερο στη πόλη και λίγο στο βουνό, το αμορτισέρ είναι σε καλή κατάσταση
Επιδημία έπεσε με τις σπασμένες βάσεις?? Καλά κολληματα χμ
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Παλι καλα,δεν εχει τραβηξει και λιγα! Το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ειστε ασφαλης και τα υπολοιπα φτιαχνονται Καλα τελειωματα λοιπον και καλη συνεχεια
mitsosstr636r έγραψε:Η επισκευή υποθέτω είναι ηλεκτροκολληση σωστά?
Ναι, με Argon όμως
char έγραψε:Να και κάτι που δεν είχαμε ξανακούσει!
Συνέβη και στη φέτος (και βλέπω στο ίδιο σημείο-στην οπή που περνάει η βίδα)
gv2000 έγραψε:το repositioner είναι αυτό???
Το repositioner χαίρει άκρας υγείας, είναι επάνω στο αμορτισέρ αν δεις το βίντεο
gv2000 έγραψε:αυτό από τι μπορεί να έγινε? "καλή" λακούβα ή απλά φθορά λόγω ετών?
Άγνωστο.... Πάντα πρόσεχα και δεν το "έχωνα" όπως να'ναι στις εκδρομές, πιστεύω όμως ότι η καθημερινή καταπόνηση από τις λακούβες των δρόμων (και είναι πολλές ζωή να'χουν οι Δήμοι μας ) υπερισχύει αυτής των εκδρομών
BOSS έγραψε:Το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ειστε ασφαλης
Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν έσπαγε στην Ε.Ο. Ποιος ξέρει αν ακουμπούσε στη ρόδα (που ακουμπούσε από ότι είδα σε κάθε χτύπο....) τι θα γινόταν....
theo_ts έγραψε:Καλά κολληματα χμ
Σκέφτομαι να ενισχύσω και την άλλη βάση Γμτ... μια φλουδίτσα πάχος είναι ..... εεε.... και να δω τι άλλο μπορώ να κάνω μιας και θα μπω συνεργείο Αναλόγως βέβαια τα
Ναι αλλά στη διάσχιση συνέβη, επειδή στο αυτοκίνητο του Νίκου και του Λευτέρη είχε μπει από λάθος μακρύτερο το δεξί αμορτισέρ , με αποτέλεσμα να "δουλεύει" τερματισμένο.
Everything is okay in the end, if it's not ok, then it's not the end.
gv2000 έγραψε:αυτό από τι μπορεί να έγινε? "καλή" λακούβα ή απλά φθορά λόγω ετών?
Άγνωστο.... Πάντα πρόσεχα και δεν το "έχωνα" όπως να'ναι στις εκδρομές, πιστεύω όμως ότι η καθημερινή καταπόνηση από τις λακούβες των δρόμων (και είναι πολλές ζωή να'χουν οι Δήμοι μας ) υπερισχύει αυτής των εκδρομών
H τιμωρία του βουνού... Τέλος καλό όλα καλά όμως...τώρα ξέρεις
Με αφορμή την ζημιά του Πάνου θέλω να σας πω ότι την ίδια ζημιά είχα και εγώ περίπου πρίν ένα χρόνο. Έσπασε η βάση του αμορτισέρ πίσω δεξιά στο κάτω μέρος και μετά από δύο μήνες έσπασε και η αριστερή, και τα δύο σπασίματα έγιναν στην πόλη και μάλιστα στα χέρια της Κατερίνας. Η λύση ήταν κόλλημα και μερική ενίσχυση με εχτρα λαμάκια, σε περίπτωση όμως που θα ξανασυμβεί θα τροχίσω της βάσεις πάνω από το διαφορικό και θα φτιάξω νέες βάσεις με πιο χοντρό μέταλλο.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα.
Ναι αλλά στη διάσχιση συνέβη, επειδή στο αυτοκίνητο του Νίκου και του Λευτέρη είχε μπει από λάθος μακρύτερο το δεξί αμορτισέρ , με αποτέλεσμα να "δουλεύει" τερματισμένο.
Ηταν το ίδιο αμορτισερ απλά εγινε μπέρδεμα επειδη δεν φαινόταν καλα ο κωδικός του
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
dpol έγραψε:Αυτο με τις σπασμενες βασεις αμορτισερ σε οσους εχουν repositioner ισως να πρεπει να το δουμε
George B εχεις και εσυ??
Του Χαριτζονη βεβαια ειχε σπασει το ιδιο το repositioner στην διασχιση του 2014 αλλα ηταν αλλη παρτιδα, πολυ αδυνατο.
Το αμορτισερ δεν τρωει τοσο ζορι εκει σε κανονικες συνθηκες
το δικό μου ήταν το μισό σε πάχος, βέβαια ο Dave αναγνώρισε την αστοχία υλικού και μου έστειλε σαν του Πάνου
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
dpol έγραψε:Αυτο με τις σπασμενες βασεις αμορτισερ σε οσους εχουν repositioner ισως να πρεπει να το δουμε
Σωστός γιατί κάτι δε μου αρέσει εδώ.... Δεν σπάνε έτσι οι βάσεις παιδιά....κάτι παίζει ίσως με δυνάμεις που ασκούνται με το repositioner και ο κατασκευαστής δεν τι είχε υπολογίσει....
Εγω ξεπέρασα τις 300.000 κμ και αν δεν έχει φάει βουνό και κοπάνημα το αυτοκινητο....βάλε και τους δρόμους αεροδρόμια που έχουμε...θα έπρεπε να την εχω κολλήσει 2 φορες μέχρι τωρα...