απο οτι βλεπω φορας 215 65 16 οποτε εγω θα σου πω αυτα που βαζω εγω, απο κει και περα θα δεις και αλλες γνωμες,λοιπον 26 οταν κινουμε συνεχεια ασφαλτο 24 με 23 οταν θα κανω πολυ χωμα,πες μου τι κανεις ξεφουσκωνεις?

ναι,εχω και μετρητη για ακριβεια

δεν εγινε και τιποτα να πας ετσι στο δρομο ,δεν χαλας λαστιχο αλλα ανεβενει η καταναλωση οποτε παλι 26 και ολα οκ

,μεχρι και 150 το γκου βου ειναι αρκετα σταθερο,εχω κανει ταξιδι ετσι οπως ειναι τωρα το αυτοκινητο για αιγιο και ηταν βραχος,απο τα λεγομενα σου μαλον θες αμορτισερ,θα σε ρωτησω ομως κατι,εχεις ελατηρια mad τα οποια σου δινουν 5 ποντακια,τα αμορτισερ ειναι για μαμα gv?,γιατι ολοι οσοι τα εχουμε σηκωσει μπροστα εχουμε αποστατη αμορτισερ απο τoν dave και πισω η αποστατης η μακρυτερα αμορτισερ που τα προμηθευει ο κυριακος αθανασιου που ειναι γνωστης στα vitarakia μας,αυτο στο λεω γιατι και να αλαξεις αμορτισερ εαν βαλεις παλι τα μαμα σε λιγο καιρο παλι προβλημα θα χεις επηδει δεν εχουν διαδρομη για να δουλεψουν

ΥΓ πετα και τη ζαμφορ οπως λεει και μια ψυχη

εγω την εβγαλα και δεν εχω πουθενα προβλημα,κερδισα διαδρομες και σε φρεναρισμα πανικου το αμαξι ντουρο, αυτα απο μενα φιλικα μανος

Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.