Καποια στιγμη εμφανιστηκε στο αμαξι ενας θορυβος

Ο θορυβος εδειχνε να προερχεται απο την αναρτηση, εμφανιζοταν οχι με συγκεκριμενη συχνοτητα και ενταση, καποιες φορες εαν απλο γκαπ και καποιες αλλες ηταν τοσο δυατο που τρανταζε το αυτοκινητο και ενοιωθες κραδασμους στα ποδια σου

Εν οψει ταξιδιου στο Παϊκο επισκεψη στον Κυριακο και εξονυχιστικος ελεγχος σε οτιδηποτε ηταν κινητο κατω απο το αμαξι, σφιξιματα των παντων, ξανα μανα ελεγχος και ολα στην θεση τους, κανενα σημαδι που να δειχνει καποιο προβλημα, η αναρτηση καινουργια στο μεταξυ

Φυσικα το γκαπ-γκου εκει, μας συνοδευε σε ολη την εκδρομη, στο δε βουνο που δουλευε η αναρτηση τα νευρα κροσια

Ξανα επισκεψη στον Κυριακο, ελεγχος παντου, πολλες βολτες και δοκιμες και ξαναελεγχος, φυσκα σαν καθε θορυβος που σεβεται τον εαυτο του οταν παει στον μηχανικο δεν εμφανιζεται

Το παιρνει ο Τσαρος να το παει σπιτι του για να το παραλαβω εγω το βραδυ ξανα γκαπ-γκουπ

Ημουν στα προθυρα της παρανοιας, σκεφτομουνα διαφορα, απο το να το κανω σαυρα μεχρι ζαρτινιερα με σπανια φυτα

Αποφασισμενος λοιπον να τον βρω μια Κυριακη πρωι φτιαχνω καφε, φακο κεφαλης, εργαλεια, υποστρωμα και κατω απο το αμαξι, δεν μπορει ρε φιλε, καποιο σημαδι θα εχει αφησει, τοσο δυνατο γκαπ-γκουπ καπου θα υπαρχει σημαδι

Σχολαστικος ελεγχος απο γεφυρα κινητηρα και πισω , ψηλαφισμα και ακροβατικα, μετα απο κανενα δυωρο εχω φτασει στον αξονα, ψιλοαπογοητευμενος να πω την αληθεια μου αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια

Ελεγχο λοιπον τα κατω μπρατσα και τις βασεις τους, καποια στιγμη δεν πιστευω στα ματια μου, κοιταζω και ξανακοιταζω και τι να δω
Ναι αυτο που βλεπετε και εσεις, δεν πηγαινε το μυαλο μου αμεσως εκει αλλα προσεξτε πως εχει στραβωσει την βαση του μπρατσου, θελετε να δειτε καλυτερα και τι αλλη ζημεια εχει κανει??
Ειδατε τα δυο εξογκωματα ?? και μιλαμε για δυο χιλιοστα λαμαρινα στραντζαρισμενη, μιλαμε για την βαση του μπρατσου

Την εβγαλα αμεσως, με σφυρι και καλεμι βεβαια

Δειτε πω εχει γινει απο την μερια που ακουμπουσε στο μπρατσο

Αυτη ειχε φωλιασει εκει, οταν η αναρτηση δουλευε χαλαρα σφηνωνε αναμεσα στο μπρατσο και την βαση, οταν ο αξονας ανεβοκατεβαινε σφηνωνε ακομα περισσοτερο με αποτελεσμα να πιεζει το μπρατσο το οποιο δεν μπορουσε να κινηθει ανετα και γλυσττουσε πανω στην λιασμενη πλευρα της πετρας, στα μεγαλα ανοιγματα της αναρτησης ο θορυβος ηταν τοσο εντονος που νομιζες οτι θα μπει ο αξονας απο το πλαϊνο παραθυρο μεσα

Αυτα τα "λιγα"