The Pin Project - Suzuki GV 2.0 ΤD

Re: The pin project - Suzuki GV '03 Diesel

Δημοσίευσηαπό nidi » Δευτ Δεκ 05, 2011 3:29 pm

Επίσης να αναφέρω ότι παραγγέλθηκε και hi-lift γρύλλος (60'') της T-MAX με 50 ευρώ από κατάστημα στη Χαλκίδα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το παλικάρι μου είπε ότι "ο γρύλλος της T-MAX είναι πιο φτηνός γιατί είναι κινέζικος.. οι άλλοι που κάνουν από 100 και πάνω είναι αμερικάνικοι.."

Η Τ-ΜΑΧ νόμιζα ότι είναι από Αυστραλία.. εκτός αν έχει μεταφέρει την παραγωγική δραστηριότητα της στην Κίνα.. (διόλου απίθανο).

Αν γνωρίζει κανένας θα μας διαφώτιζε γενικώς.. να ξέρουμε τι ψωνίζουμε τουλάχιστον..
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Δευτ Δεκ 05, 2011 5:45 pm

ενα ακομα δωρακι που ειχα υποσχεθει στον νικο...

100_1506.JPG
100_1506.JPG (193.52 KiB) 5758 προβολές
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό nidi » Δευτ Δεκ 05, 2011 7:17 pm

Μ' έχεις αρρωστήσει.. έλεος.. δε μπορώ να δουλέψω.. λυπήσου με..
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Δημοσίευσηαπό dpol » Δευτ Δεκ 05, 2011 7:20 pm

Νικολα με γειες τα καλουδια, ευχομαι να ειναι αχρειαστα στις περιηγησεις σου ανα τον κοσμο :D αλλα και αν τα χρειαστεις να ξερεις οτι θα σε βγαλουν ασπροπροσωπο :D :D

Σχετικα με το Hi Lift εχω την εντυπωση οτι εαν δεν εχεις μεταλλικους προφυλακτηρες ειναι πολυ δυσχρηστος, μονο με ανταπτορα ζαντας θα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις :think:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό nidi » Δευτ Δεκ 05, 2011 7:26 pm

dpol έγραψε:Σχετικα με το Hi Lift εχω την εντυπωση οτι εαν δεν εχεις μεταλλικους προφυλακτηρες ειναι πολυ δυσχρηστος, μονο με ανταπτορα ζαντας θα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις :think:

Δηλαδή Δημήτρη, ούτε στο πλάι δε μπορεί να εφαρμόσει και να σηκώσει το αμάξωμα? Έχω δει και έναν αντάπτορα που αγοράζεις έξτρα.. αυτός είναι της φωτογραφίας??

Τι άλλο προτείνεις από την πείρα σου?? Αυτοί οι γρύλοι που λειτουργούν με αέρα, κάνουν δουλειά??
Συνημμένα
ba185a.jpg
ba185a.jpg (7.98 KiB) 5740 προβολές
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Δημοσίευσηαπό antonisgoul » Δευτ Δεκ 05, 2011 8:28 pm

κατα αρχη να πω οτι παρακολουθω το θεμα και με εχει συνεπαρει η ιδεα ενος τετοιου ταξηδιου σου ευχομε τα καλητερα και ελπιζω να δουμε οσες περισοτερες φωτογραφιες και βιντεο απο το ταξηδι σου για να ταξηδεψουμε και εμεις με το μυαλο.Οσο αφορα τωρα το hi lift επειδη πηρα ενα προσφατα για να χρεισημοπιοισεις τον ανταπτορα πρεπει να φτιαξεις βασεις τωρα εγω επειδη εχω βασεις στο κοτσαδορο σαν αυτες για κουτι σκυλου πηγα να το σηκωσω απο κει ενω το αμαξι ηταν σε κλιση και εφυγε μολις ανασηκωθηκε αρα θεωρο οτι οι βασεις πρεπει να γινουν στο πλαι του αυτοκινητου αυτο ομως εχει ως συνεπεια να χασεις υψος και να εχεις και πιθανοτητα να μπερδεψεις καπου και να κανεις ζημια σκεφτηκα μια ιδιοκασκευει εχω φτιαξει ενα προχειρο σχεδιο αλλα δεν μπορω να το ανεβασω προεκτασει με κυλοδοκο 60χ30 ο οποιος μπαινει στο δοντι του hilift και στην ακρη του ενα σηκωμα 6 εκ για να περναει το μασπιε και να πιανει στο αμαξομα στο σημειο που πιανει το αμαξομα στο σαση ουτε αυτο δεν ξερω αν ειναι σωστο να σηκωσεις δηλαδη το αμαξι απο το αμαξομα ας μας πει καποιος μηχανικος

Υ.Γ ηθελα να ανοιξω θεμα για το hi lift αλλα με προλαβε η ερωτησει του Νικου αν αυτο που σκεφτηκα ειναι σωστο θα το φτιαξω και θα ανοιξω θεμα
Άβαταρ μέλους
antonisgoul
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 215-70-16
Suspension: mad+4cm kyb
Name: antonis

Δημοσίευσηαπό nidi » Δευτ Δεκ 05, 2011 8:49 pm

antonisgoul έγραψε:κατα αρχη να πω οτι παρακολουθω το θεμα και με εχει συνεπαρει η ιδεα ενος τετοιου ταξηδιου σου ευχομε τα καλητερα και ελπιζω να δουμε οσες περισοτερες φωτογραφιες και βιντεο απο το ταξηδι σου για να ταξηδεψουμε και εμεις με το μυαλο.Οσο αφορα τωρα το hi lift επειδη πηρα ενα προσφατα για να χρεισημοπιοισεις τον ανταπτορα πρεπει να φτιαξεις βασεις τωρα εγω επειδη εχω βασεις στο κοτσαδορο σαν αυτες για κουτι σκυλου πηγα να το σηκωσω απο κει ενω το αμαξι ηταν σε κλιση και εφυγε μολις ανασηκωθηκε αρα θεωρο οτι οι βασεις πρεπει να γινουν στο πλαι του αυτοκινητου αυτο ομως εχει ως συνεπεια να χασεις υψος και να εχεις και πιθανοτητα να μπερδεψεις καπου και να κανεις ζημια σκεφτηκα μια ιδιοκασκευει εχω φτιαξει ενα προχειρο σχεδιο αλλα δεν μπορω να το ανεβασω προεκτασει με κυλοδοκο 60χ30 ο οποιος μπαινει στο δοντι του hilift και στην ακρη του ενα σηκωμα 6 εκ για να περναει το μασπιε και να πιανει στο αμαξομα στο σημειο που πιανει το αμαξομα στο σαση ουτε αυτο δεν ξερω αν ειναι σωστο να σηκωσεις δηλαδη το αμαξι απο το αμαξομα ας μας πει καποιος μηχανικος

Υ.Γ ηθελα να ανοιξω θεμα για το hi lift αλλα με προλαβε η ερωτησει του Νικου αν αυτο που σκεφτηκα ειναι σωστο θα το φτιαξω και θα ανοιξω θεμα

Αντώνη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις πληροφορίες. Κάποια στιγμή ανέβασε και το σχέδιο να το δούμε καλύτερα. Το hi-lift δε θα το έχω πάρει πριν την Παρασκευή.
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Δημοσίευσηαπό nidi » Δευτ Δεκ 05, 2011 10:55 pm

Επόμενη απορία:

Γνωρίζει κάποιος τη διαφορά μεταξύ των μεταλλικών και πλαστικών σχαρών άμμου (sand ladders ή traction tracks)??

Είναι μόνο θέμα αντοχής??

Μία μάρκα που παίζει στο εμπόριο είναι η Bushranger με την πατέντα X-TRAX (1η φώτο).. αλλά από τιμή φεύγουμε πολύ..
Τα μεταλλικά (2η φώτο) δεν διπλώνουν (!) αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μεταλλικά.. το πολύ πολύ να στραβώσουν. Τιμή: από 50 και πάνω
Τα πλαστικά (3η φώτο) διπλώνουν και -όπως γράφει ο κατασκευαστής- αντέχουν μέχρι 3,5 τόνους. Τιμή: το πολύ μέχρι 30-40 ευρώ

Παρατίθενται και φωτό.
Συνημμένα
sandtrackmain.jpg
sandtrackmain.jpg (66.01 KiB) 5698 προβολές
sandledders-different-sizes.jpg
Αλουμινίου σε διάφορα μεγέθη
sandledders-different-sizes.jpg (149.41 KiB) 5698 προβολές
lrgSWVE.jpg
Πλαστικά αναδιπλουμενα
lrgSWVE.jpg (26.98 KiB) 5698 προβολές
Τελευταία επεξεργασία από nidi και Τρί Δεκ 27, 2011 10:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Δεκ 05, 2011 11:43 pm

Τα μεταλλικά είναι καλύτερα γιατί θα τα χρειαστείς και σε χαραδρο/νεροφαγώματα ;) Το κάνεις "ίσωμα" και προχωράς :D
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό dpol » Δευτ Δεκ 05, 2011 11:53 pm

nidi έγραψε:
dpol έγραψε:Σχετικα με το Hi Lift εχω την εντυπωση οτι εαν δεν εχεις μεταλλικους προφυλακτηρες ειναι πολυ δυσχρηστος, μονο με ανταπτορα ζαντας θα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις :think:

Δηλαδή Δημήτρη, ούτε στο πλάι δε μπορεί να εφαρμόσει και να σηκώσει το αμάξωμα? Έχω δει και έναν αντάπτορα που αγοράζεις έξτρα.. αυτός είναι της φωτογραφίας??

Τι άλλο προτείνεις από την πείρα σου?? Αυτοί οι γρύλοι που λειτουργούν με αέρα, κάνουν δουλειά??

Νικο το σασι του GV ειναι πολυ μεσα, δεν φτανει ο ανταπτορας, απο την καμπινα βεβαια (μαρσπιες) ουτε να το σκεφτεις :!:
Η μοναδικη λυση να σηκωσεις απο το πλαϊ ειναι να εχεις τοπθετημενους rock sliders, σωληνωτη κατασκευη που μοιαζει με σκαλοπατι :!:
Ισως πισω βρεις λυση εαν τοποθετησεις κατι σαν κοτσαδορο η μπαρα ελξης και σηκωνεις απο εκει :!:
Για μπροστα ειναι λιγο δυσκολο, φυσικα θα χρειαστεις και βαση αλλιως σε σαθρο εδαφος θα βουλιαζει :!:

Ο γρυλος αερα (μπαλονι) ειναι πιο αποτελεσματικος :!:

Οσον αφορα τις σχαρες οι μεταλλικες ειναι πολυ πιο αποτελεσματικες οπως ειπε και ο Πανος, εαν τις βολεψεις στο αμαξι βεβαια :wink:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό nidi » Τρί Δεκ 06, 2011 10:28 am

dpol έγραψε:
nidi έγραψε:

Νικο το σασι του GV ειναι πολυ μεσα, δεν φτανει ο ανταπτορας, απο την καμπινα βεβαια (μαρσπιες) ουτε να το σκεφτεις :!:
Η μοναδικη λυση να σηκωσεις απο το πλαϊ ειναι να εχεις τοπθετημενους rock sliders, σωληνωτη κατασκευη που μοιαζει με σκαλοπατι :!:
Ισως πισω βρεις λυση εαν τοποθετησεις κατι σαν κοτσαδορο η μπαρα ελξης και σηκωνεις απο εκει :!:
Για μπροστα ειναι λιγο δυσκολο, φυσικα θα χρειαστεις και βαση αλλιως σε σαθρο εδαφος θα βουλιαζει :!:

Ο γρυλος αερα (μπαλονι) ειναι πιο αποτελεσματικος :!:

Δημήτρη, έχω σχεδόν πειστεί να πάω για γρύλλο αέρα και όχι hi-lift. Επιπλέον θα κερδίσω σε όγκο και βάρος κατά τη φόρτωση του αυτοκινήτου. Η φόρτωση του hi-lift θα είναι δύσκολη καθώς πρόκειται για εργαλείο πολύ "άγαρμπο", ογκώδες και αρκετά βαρύ.

Το θέμα είναι ότι οι αυστραλέζικοι γρύλοι αέρα (bushranger X-JACK) ξεκινάνε από 150 ευρώ (ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικά) και οι κινέζικοι σταματάνε στα 100 (ΜΕ τα μεταφορικά).. xaxaxa..

Το ότι όλοι οι εγγλέζοι που έχουν κάνει τη διαδρομή London-Cape Town κουβαλάνε hi-lift, μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι είναι κάτοχοι Land Rover Defender που είναι όλο μασιφ μέταλο!!
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Δημοσίευσηαπό nidi » Τρί Δεκ 13, 2011 2:27 am

Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις για εγχείρηση ρουτίνας και στο στο τέλος να σου κάνουν 4πλο by-pass.. και ενώ όλα ήταν έτοιμα από θέμα βελτίωσης (αναρτήσεις, εργάτης κ αναπνευστήρας.. το air-locker δε μας έκανε τη χάρη..), ένα ξαφνικό πρόβλημα με το immobiliser νέκρωσε κάθε κύτταρο του "Ζήκου" και ήταν αρκετό να μας ξενερώσει όλους.. με πρώτο τον Κυριάκο που το έχει μπροστά του σαν μπάστακα και το πάει σπρωχτό.. ακόμα και για κατούρημα που λέει ο λόγος..

Η νεκροψία έδειξε πρόβλημα στο immo με αποτέλεσμα αυτό να θέλει αλλαγή/επισκευή.. δεν είναι τόσο το κόστος (το οποίο φυσικά δεν είχε υπολογισθεί) αλλά το ξενέρωμα που πήραμε και η καθυστέρηση που αυτό συνεπάγεται στην συνέχεια του project.

Υπολείπονται:

γενικό σέρβις (λάδια, φίλτρα, ιμάντες κλπ),
καθαρισμός αντλίας και μπεκ,
επίλυση του προβλήματος με την αντλία πετρελαίου (πρόβλημα που υπάρχει από τη μέρα που το πήραμε),
διαμόρφωση του πίσω μέρους με βάση τις ανάγκες του ταξιδιού (τοποθέτηση δεξαμενών πετρελαίου και νερού, ψυγείου, κιβωτίων ρουχισμού, αναλώσιμα, κατασκευή συρταριών(?) κλπ
τοποθέτηση προβολέων νυχτός στην οροφή (ιδιοκατασκευή)

Εις αναμονή λοιπόν της επιστροφής του "εγκεφάλου" από τα ξένα όπου τον στείλαμε για νέο set-up..

Από ετούτο εδώ το ποστ, να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τον Κυριάκο Αθανασίου για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια που μας έχει προσφέρει ένα μήνα και βάλε.. Θα μπορούσε να πει κάλλιστα.. εγώ το χρέος μου το έκανα και με το παραπάνω και όσα συμφωνήσαμε τα έπραξα.. το τρέξιμο και τα τηλέφωνα που έκανε για το πρόβλημα με το immobiliser που καθήλωσε το αυτοκίνητο έξω από την πόρτα του, δεν μπορούν να αποτιμηθούν μόνο σε χρήμα..

Για όλους αυτούς τους λόγους θα έχει περίοπτη θέση επάνω στο αυτοκίνητο ΠΑΡΑ την αποστροφή μας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με διαφήμιση, χορηγίες και λοιπά νταβατζιλίκια.

Απαράβατος όρος του project ήταν και είναι ότι το κάνουμε για την πάρτη μας και μόνο χωρίς εξωτερική βοήθεια που μεταφράζεται σε χορηγίες, επισημότητες, φανφάρες και πομφόλυγες..

Κυριάκο, ετοίμασε δύο στίκερ περιποιημένα τουλάχιστον 40χ40!!! :wink:

Θα σας κρατώ ενήμερους με νέο ποστ και φωτογραφίες μόλις έχουμε νεώτερα από τα ανοιχτά μέτωπα.

Φιλικά.

Nikos
Τελευταία επεξεργασία από nidi και Τρί Δεκ 13, 2011 10:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Δημοσίευσηαπό char » Τρί Δεκ 13, 2011 3:53 am

Για τον τρόπο που σκέφτεστε, :clap: :clap: :clap: !!!
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Δεκ 13, 2011 4:29 am

Όταν ο άνθρωπος γουστάρει αυτό που κάνει... μπράβο ρε Κυριάκο και Νικόλα μην μασάς! 4 χρόνια στο εξωτερικό έμαθα πως κάθε εμπόδιο για καλό!!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Τρί Δεκ 13, 2011 9:15 am

νικο και γιωργια σας ευχαριστω πολυ για την εμπιστοσυνη σας, τα καλα σας λογια και οχι μονο :wink: (ξερεις εσυ...)..
οσο για τον χρονο μου...σας ειχα πει εξαρχης οτι μ'αρεσει αυτο που ξεκινατε και γι αυτο το κανω με χαρα...ηθελα να σας βοηθησω!!!
και μην ξενερωνεις...καλυτερα εδω...παρα εκει :wink:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ιδιοκατασκευές

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες