lyggas έγραψε:΄Αντε τελείωνε.
Και έτσι να το αφήσω και απλά να το βάψω αφού ακόμη το έχω με αστάρι μια χαρά θα είναι...απλά τώρα που έχει σκόνη και ζέστη λέω να "μαζέψω τα ρέστα" πάνω στο όχημα.
Έτοιμα τα νέα μπρακέτα και από αύριο και μερικά σίδερα ακόμη.
Από τρίτη πάμε τόρνο να γίνουμε τορνούκηδες..
4 δαχτυλίδια με φάρδος κάτι λιγότερο από 4 εκ και πάχος σκάρτα 1 εκ και τα συνεμπλόκ είναι πάνω.
Λίγες φώτο γιατί βαράει η ζέστη και πρέπει να φύγω στο βουνό για δροσσσσααα μέχρι αργάμιση...

Πίσω το μαμά και εμπρός το μισό πολυ μπούς.
το μαμά σε πιο κοντινή....το εσωτερικό λάστιχο κομμένο ενώ το έξω σχεδόν άθικτο(όλο το φλεξ καλείτε να το δώσει το εσωτερικό λάστιχο το οποίο εχει λίγο πάχος 7 χιλ περίπου),γνωρίζοντας ότι το 240 GD δεν έχει και τα τρελά ανοίγματα γιατί στη μέση περίπου οι κόντρες έχουν ζαμφόρ σχήματος Π τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Το πόσο θα αντέξουν και το πόσο έξτρα φλεξ θα έχω μετά την παρέμβαση αυτή θα του δούμε μόνο στο βουνό...και φυσικά και πως θα πηγαίνει στην άσφαλτο.
Ο πολυμπουσοκατασκευαστής εγγυάται περισσότερο φλεξ εκτός δρόμου από μαμά αντοχή στη χρήση και καθόλου τρέμουλα και λοιπά "κ'ολπα"

ΘΑ δείξει
Ο Κώστας χτυπάει πάντα τα μεσάνυχτα
Ναι γιατί όλη μέρα είναι στο βουνό για δροσσεεεςςς...
Τελικά πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα σκέψου το...]
το ξέρω...βοσκός η να μαζεύω τσάι και μανιτάρια η δασολόγος μόνιμα στο βουνό με αντίσκοινο...διάλεξε και κάνε πρόταση.....

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."