Oσο αφορά το μπλοκέ φίλε μου, θα σου έλεγα να το βάλεις χωρίς 2η σκέψη απο την στιγμή που δεν θα πατάς μόνο άσφαλτο.
Μπορεί σε όλο το ταξίδι σου (ανάλογα τα τερέν που θα κινήσε) να μην σου χρειαστεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι σωτήριο αν έστω και μια φορά σου χρειαστεί.
Πολλοί θα πουν αφού έχεις εργάτη είναι περιττό κτλ.....
Δεν έχει καμμία σχέση ο εργάτης με το μπλοκέ, και αν κινηθείς σε κομμάτια off-road να βάλεις και μπροστά air-locker (εκτός απο πίσω) γιατί πέρα του ότι το αυτοκίνητο γίνεται "πολεμικό" σε off κομμάτια, προστατευεις ιμιαξόνια-μπιλιοφόρους απο πολλά ζορίσματα.
Ολα τα παραπάνω επαναλαμβάνω
ισχύουν αν κινηθείς σε off κομμάτια, και φυσικά δεν εννοώ χωματόδρομους αλλά
κομμάτια που το αμάξι θα έρθει στα όρια της ανάρτησης του με νεροφαγώματα βαθιά κτλ..
Και ενας λόγος που λέω ότι θα σε βοηθήσει πολύ ενα μπλοκέ είναι γιατί βλέπω οτι δεν θα κάνεις τρομερές βελτιώσεις σε ανάρτηση-ψηλώματα κτλ. οπότε πιστευω οτι η επιλογή "μπλοκέ" στο εγχείρημα σου είναι απαραίτητη!!
Τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ προσωπικά!!!

nidi έγραψε:. πότε τελικά κάνουμε χρήση, πόσο δύσκολο/δύσβατο πρέπει να είναι το έδαφος και πόσο απαραίτητο είναι για μεγάλες διαδρομές σε λάσπες, άμμο, χώμα και λακούβες.. Επιπλέον, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να συνδυαστεί με αργή τετρακίνηση έτσι ώστε οι ροπές σε συνδυσμό με το μπλοκέ να σε ξεκολήσουν πιο εύκολα (αν δε τα λέω καλά συγχωρέστε με αλλά δεν κατέχω τόση εμπειρία.. κι άμα δε σας πω τον πόνο μου που θα τον πω..)
Σας κούρασα?? Το ξέρω.. και που είστε ακόμα.. δε μπορείτε να φανταστείτε για τι προβληματισμούς και διλήμματα έχω να λύσω..
!
Στην ερώτηση σου πότε κάνουμε χρήση του air-locker πιστευω να σε κάλυψα παραπάνω με την απάντηση μου,
και φυσικά μπορείς να το συνδιάσεις με αργά
Και δεν κουράζεις καθόλου φίλε μου, κανείς μας δεν ξέρει τα πάντα ακόμα και μεις ρωτάμε ποιο έμπειρους για απορείες που έχουμε (με τι τροχό να κοψουμε το σασί κτλ.

)
Για περισσότερα για το πως δουλεύει όμως 1 air-locker θα πρέπει να βρεθούμε κάποια στιγμή απο κοντά ή να πας απο το μαγαζί του κυριάκου ή να σε ποιάσει ο κόντζιβας και να στα πει αυτοπροσώπος και εξαδιαιρέτου!!