κυριακος αθανασιου έγραψε:νομιζω οτι το λεει ξεκαθαρα
δεν ειχα εμπρος κεντρικο....εσεις εχετε???
προσωπικά κεντρικούς έχω...το ξέρεις και με πόσες τρύπες...
λείπουν θολομπαρες και τα πισω ελατηρια να γινουν σκληροτερα...να τα αλλάξω οπότε μέχρι να γίνουν αυτά και κάτι ντίζες γιατί όλο χάνω τον τάκο δεν έχει νόημα να παω βουνό.
Άντε μετά να κάτσεις στ'αυγά σου και να μην ξεσηκώνεσαι για παραπάνω πειράγματα
κύριε Τάκη με φοβίζεις....
1)Μπραβο, πολυ ωραιο το εχεις κανει.
2)Ερωτηση στο δρομο με τα 32'' με 100-110χλμ ποσες στροφες εχεις?
3)Το εχεις στημενο ''εκδρομικο'' κ ''βολταδικο'' . Στον δρομο πως ειναι?
1)Σε ευχαριστώ πολύ
2)ακόμη επίσημα δεν το ξέρω διότι όταν ταξίδεψα στη Β Εύβοια και καπάκια όλο το ράλλυ Ακρόπολις δεν είχα συνδεδεμένο κοντέρ....θα το κάνω και με μαμά όχημα και θα το ποστάρω με φώτο.
3)Μέχρι τώρα έχω γράψει 1500 περίπου χλμ Αθήνα- Β εύβοια -Θηβα-Ελικώνα-Κυριάκι-Κορινθο-Κιάτο-Ζήρεια-Λουτράκι-Ελευσίνα-Αθήνα.στο Δρόμο είναι τρένο δεν πλαγιάζει στις στροφές νιώθεις άνετα να το οδηγήσεις και καθόλου κουραστικό.Ο μπατζανάκης μου που έχει μπέμπα και από σαύρα μπήκε κατευθείαν συνοδηγός μαζί μου στο ράλλυ έπαθε πλάκα....Επίσης πλάκα έπαθε ένας φιλος με βιτάρα από Β εύβοια που με είδε πως ταξίδευα από Προκόπι προς Μαντούδι δίπλα στον Κηρέα...μιλάμε είχα 110 χλμ σίγουρα..
Το μόνο που είναι πιο βαρύ σε σχέση με πρίν είναι το τιμόνι επειδή πλέον υπάρχει ατέρμονας και όχι κρεμαγιέρα...
Αυτά προς το παρών..
υγ.Από Χαλκίδα για Θήβα πήγα από Ριτσώνα 5 το πρωί και την ανάβαση την έκανα τάπα.

...και μάλιστα εκείνη τη μέρα κάτι τύποι είχαν νυχτερινή πορεία στην άσφαλτο από τα Ψαχνά Ευβοίας προς Προκόπι..

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."