ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Μια χαρά ο εργάτης σου φίλε μου , αλλά έχω μία απορία : Γιατί κρυφός ?Εγώ για παράδειγμα θα τον έβαζα όσο πιο φανερό γίνεται για να δείξει και το αμάξι !
Απαγορεύεται ο εργάτης σε ΙΧ,επίτρέπεται μόνο σε ¨ειδικά οχήματα¨ και οχήματα δηλωμένα ως οδική βοήθεια

KON.GV έγραψε:Επίσης κάτι που θέλω να πω άσχετα με τον εργάτη του Μένιου αλλά αφορά όλους με την ευκαιρία προσοχή στα σημεία προσδεσης![]()
![]()
το σασί είναι κούφιο μέσα και το να περάσεις μια-δύο βίδες σκέτες δεν καλύπτει και τόσο.
είτε θέλει ενίσχυση με λάμα είτε σωλήνα να κολληθεί ανάμεσα στο σασί από τρύπα σε τρύπα.(όπως έχεις στερεώσει ο κατασκευαστής τον ατέρμονα πάνω στο σασί σε όσα βιτάρα έχουν.)
Σωστός ο Κώστας το φαινόμενο ¨Σύνθληψη της άντυγας¨ όπως ονομάζεται δημιουργήται καθώς οι ελκτυκές δυνάμεις τραβούν τον εργάτη οι βίδες με τις οποίες είναι βιδωμένος στο σασί μετακινούνται παραμορφώνοντας τις τρύπες σε οβάλ σχήμα λόγο του λεπτού,σε σχέση με τις δυνάμεις έλξης,διαμορφωμένο έλασμα.Η λύση που προτείνει ο Κώστας είναι η σωστή καθώς οι ελκτυκές δυνάμεις μοιράζονται ομοιόμορφα κατα μήκως της ενίσχυσης καθώς ουσιαστικά αυξάνεται η επιφάνεια επαφής της βίδας με το διαμορφωμένο έλασμα