Γιωργο οι χωματινες διαδρομες, αλλα και καποιες ασφαλτινες με κλειστες φουρκετες και πλατος εναμιση αυτοκινητου, σιγουρα δεν εγιναν απο δικο μου λαθος, εκτος ενος πριν το Νοβι Παζαρ.
Δεν το εχω ψαξει ακομα, ισως εγινε απο λαθος χαρτες του GPS, που σε αρκετα σημεια διαπιστωσα οτι δεν ειναι ενημερωμενοι.
Χιλιομετρα μεχρι στιγμης, που μολις εφτασα Λουμπλιανα, εχω κανει 3.300.
Το Μπλεντ ειναι σιγουρα στο προγραμμα για αυριο ή μεθαυριο.
Η μεγαλυτερη καθυστερηση, μεχρι στιγμης ηταν στην εισοδο της Βουλγαριας που εκανα 1 ωρα για 1 χιλιομετρο..
Βεβαια και στα αλλα τελωνεια, υπαρχουν ουρες, αλλες μικρες αλλες μεγαλες, αλλα πιστευω ειναι θεμα τυχης, που θα πεσεις. Μου εχουν πει οτι μπορει να περιμενεις μεχρι και 4 ωρες.
Το περασμα απο τους τελωνοφυλακες απο τελειως τυπικο κοιταγμα ταυτοτητων και αδειας κυκλοφοριας και καταχωρηση στο κομπιουτερ ( το δυσκολοτερο), ως νοημα με το χερι ¨περαστε¨ χωρις καν να αγγιξει τιποτα.
Στις λιμνες πηγα στο ανοιγμα το πρωι στις 7 και ετσι γλυτωσα και τις ουρες και τον πολυ ηλιο. Οταν εφευγα στις 12 εφταναν συνεχως πουλμαν.....
Φροντισε να εχεις μαζι σου νερο κλπ, γιατι μεσα στη διαδρομη δεν υπαρχει τιποτα, και απαραιτητα χαρτη -πλανο του παρκου για να μη χαθεις ( οπως καταφερα εγω να χαθω)
Σιγουρα ειναι ενα ταξειδι που αξιζει να το κανεις και να το ξανακανεις, γιατι υπαρχουν πολλα που δεν προλαβαινεις να δεις σε δεκαπεντε μερες που ειναι το δικο μου ταξειδι. Π.χ. Τα νησια της Κροατιας, που δεν πηγα σε κανενα, αλλα εχω ακουσει οτι εχουν παραλιες με αμμο οπως οι δικες μας, γιατι ολες οι υπολοιπες της ηπειρωτικης Κροατιας, οι ¨καλες¨ εχουν χαλικακι ψηλο - γαρμπιλι οικοδομικο!!!

αντι βοτσαλακιου. Βεβαια οι παραλιες δεν ειναι το μονο που δεν προλαβα, που αλλωστε νομιζω οτι δεν εχει νοημα να ερθει κανεις μεχρι εδω να κανει μπανιο, οταν μενει στην Ελλαδα, γιατι στις παραλιες : ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ