Και εγώ, αλλά μάλλον η μικρή αύξηση της κατανάλωσης που παρατηρώ το τελευταίο 6μηνο ίσως επιβεβαιώνει αυτή τη παρατήρηση.... Δε μπορώ να είμαι και με ένα ξύλο μαζί μου και να κατεβαίνω κάθε φορά να βλέπω πότε κομπλάρει και πότε όχι ο ανεμιστήραςvitaroulas έγραψε:Μέχρι τώρα είχα συναντήσει μόνο περιπτώσεις να κομπλάρουν λιγότερο. Πρώτη φορά ακούω να κομπλάρουν περισσότερη ώρα

Την 1η αντίδραση την είχα από το συνεργείο... βέβαια δεν μπήκαμε σε τόσες λεπτομέρειες.... Εγώ το σκέφτομαι πάντως σοβαρά να το κάνω όταν χρειαστεί να αλλάξω ψυγείο (μέχρι τώρα δόξα το Θεό, πάνε όλα καλά με το μαμά ψυγείο μου) και να βάλω μεταλλικό από χαλκό για να καθαρίζεται κιόλας, και να κάνω το βεντιλατέρ ηλεκτρικό.... με bypass όπως και εσύ κλπ κλπ κλπ..... Το θέμα με την ηλεκτρόλυση με απασχολεί όμως, εξού και ρωτάω για τα μέταλλα που υπάρχουν στο κύκλωμα ψύξης......extarifman έγραψε:1: πλαστικό είναι, το τρύπησα του έκανα βόλτες και μετά έβαλα θερμοκολλα υψηλής θερμοκρασίας.
2: υπάρχει η πιθανότητα ηλεκτρόλυσης αν και η το εξάρτημα είναι το ίδιο υλικό με τη βαλβίδα. Δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα έως τώρα, άλλα ουτως η αλλωσ από τη βαλβίδα περνάει το αρνητικό για να δώσει εντολή και όχι το θετικό για αυτό έβαλα και το ρελε.
3: νομίζω πως ναι, αλλά θα συναντήσεις πολλές αντιδράσεις όπως είχα εγώ όταν το πρώτο σκέφτηκα (δες την αρχή του topic)
Όπως καταλαβαίνεις η ιδέα σου, έχει ανάψει φωτιές σε αρκετό κόσμο