alexelis έγραψε:GRVIT έγραψε:Εγω παντως με τους διπλους μειωτηρες δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τον πισω κεντρικο παροτι κοντος και παροτι ειναι υπο γωνία.Βεβαια ειναι διπλοσταυρος.Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα με το θεμα κοντου πισω κεντρικου.Εχω μακρυνει το μεταξονιο βεβαια αλλα οχι να τρελαθεις.
δεν θα μου αρεσε να εχω κεντρικο 40 ποντους !!!
Δεν καταλαβαινω πως το βγαζεις το συμπερασμα των 40 ποντων,ο δικος μου παντως ο πισω κεντρικος απο LandCruiser ειναι 65 ποντους.Οπως ειπα εχω μεγαλωσει το μεταξόνιο.Και καθότι με την διαταξη kicker 3 βγαινει πιο κατω και δεξιά ,η γωνία του κεντρικου ειναι αυτη που πρεπει να ειναι.Ουτε διπλοσταυρο χρειαζομουν αλλα αφου τον ειχα ,τον εβαλα.
Απο εκει και περα,σε οτι αφορα το θεμα διπλων μειωτηρων σε σχεση με εναν,σιγουρα ο πρωτη διαταξη υπερτερει σε συνδιασμο σχέσεων και σε οτι μοιραζεις τα ζορια,σε σχεση με τη διαταξη του ενός.Αλλο πραγμα να εχεις π.χ εστω τον μαμα 1,8 του Vitara και να εχεις και τον 3:1 του 410 ,και αλλο να εχεις εναν 5,14 η 6,5:1 σε μονό transfer.
Μην ξεχνατε οτι καλος ο μειωτηρας του Samurai (410 ,κ.τ.λ) αλλα δεν ειναι και αθραυστος.....εχει τα όριά του...
Απο την αλλη,σαφεστατα και ειναι ευκολότερο να βαλεις ενα μειωτήρα ,λιγοτερος κόπος και μετατροπές.
Suzuki Vitara,SAS,custom coil suspension,OTT Kicker 3 -double t cases,ARB F-R,33's