Με την επίσκεψή μου στη BiMors μίλησα εκτενώς με τον Μάριο και σε ότι αφορά σε αμορτισέρ για το NGV μου είπε τα εξής:
1) Τo RR του Φάνη βρίσκεται εκεί και γίνεται κατασκευή για όποιον θελήσει στα μέτρα του RR. Με το θέμα της γραμμικότητας, μου είπε ότι ο πελάτης θα πρέπει να του πει τι σκληρότητα θέλει σε σχέση με το "μαμά" αμορτισέρ, οπότε ξέρει μετά πως θα το φτιάξει. Αυτό ισχύει λοιπόν γι'αυτούς με τα RR και γενικά για ψήλωμα πίσω 5cm.
2) Για εμπρός μου είπε ότι χρειάζονται τα γόνατα (δηλ. τα εργοστασιακά αμορτισέρ), το πόσο ύψος έχει πάρει το αυτοκίνητο και τι σκληρότητα θέλει ο χρήστης να έχει σε σχέση με τα "μαμά" αμορτισέρ. Τώρα πιθανολογώ ότι σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για ανακατασκευή των υπαρχόντων αμορτισέρ. Επειδή όμως πρόσφατα ο Νίκος (ο τεχνικός στη BiMors) κατασκεύασε μπροστινό αμορτισέρ για το δικό του NGV, φαντάζομαι ότι μπορεί να κατασκευαστεί και από την αρχή, απλά από εκεί και πέρα είναι θέμα α) θέλησης του πελάτη, β) χρόνου και γ) κόστους.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ο Μάριος μου είπε ότι ΟΛΑ γίνονται και το μόνο που του αρκεί είναι το πόσο ύψος έχει πάρει το αυτοκίνητο σε σχέση με την εργοστασιακή του ανάρτηση και τι σκληρότητα επιθυμεί ο καθένας πάλι σε σχέση με το εργοστασιακό αμορτισέρ. Το μόνο είναι ότι για τα εμπρός αμορτισέρ θέλει τα εργοστασιακά γιατί δεν υπάρχουν καλούπια.
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι