Μετα και απο τις τελεφταιες επεμβασης σηκωματος με τα μαμα αμορτισερ,παρατηρεισα οτι το αμαξι αρχισε να χτυπαει πολυ ασχημα ,και ιδιαιτερα πισω με αποτελεσμα να μην θελουν τα παιδια να ανεβουνε.Ετσι πηρα την αποφαση να κανω καποιες αλλαγες. Μετα απο εποικηνωνια με τον φιλο Κυριακο,και τον George b , κατεληξα και αλλαξα μονο τα πισω αμορτισερ με τα ρυθμιζομενα της Pro com. Η διαφορα τεραστια καταρχην ειναι +6 απο τα μαμα και με mad ελλατηρια και αποστατες 3.5 ποντων εφτασα εσιως τους 90 ποντους απο το εδαφος πισω, και με αποστατες 4 ποντων στα τοπ μαουντ, 88 ποντους μπροστα. Βεβαια λογο του υψους η καμπερ πισω μου ηρθε θετικη,αλλα αυτο το εφερα με τους αποστατες τροχων 3ιων ποντων που παρηγγηλα απο το TOP GEAR.IT .Μετα απο ολα αυτα μπορω να πω οτι
ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι τωρα εχω μια αναρτησει και για δρομο ,και για χωμα ,χωρις να κοπαναει σαν σπαστηρας στις λακουβες ,αλλα και πολυ δεμενο το αυτοκινητο στα πολλα χιλιομετρα.και υπ οψην οτι εγω ταξιδευω με 150 και πανω. Και βεβαια κερδισα και την χαμενη αποσταση κρεμασεις που ειχα χασει με τα μαμα αμορτισερ.

ΥΓ. Φωτο με την πρωτη ευκαιρια.
Η κατρακύλα είναι γλυκιά μα επιστροφή δέν έχει. Τάδε έφη PARISG