4troxos έγραψε:Αφου τα king Spring του δινουν 30mm και τα M.A.D. του δινουν 35mm πως γινεται το μαγικο να παίρνει ύψος, μεγαλύτερο απο τα MAD ?????
(Tα diesel που ειναι πιο βαρια στο μπροστινο μερος υστερουν κατα 5mm.Γνωστο και αυτο.)
Φίλε μου δεν ξέρω που το βρήκες αυτό το νούμερο...???? ίσως με μαγικά όπως λές, των Γάλων ή των Αυστραλών κάτι να άλαξε και να σου πω δεν με ενδιαφέρει. Ίσως είναι κάπου στα ψηλά γράμματα "το προιόν ενδέχεται να αλάξει χωρίς ειδοποίηση" τι να σου πω??
Τα μεγέθη είναι συγκεκριμένα και τα έχω κάνει γραπτά, το GV το έχουν δει φίλοι και με MAD αλλά και με RR (τελευταία σηνάντηση καφέ) είναι ευδιάκριτη η διαφορά ακόμα και βράδυ και με μαύρα γυαλιά !!! και χωρίς να βάλεις μεζούρα....επίσης αν ήταν χαμηλότερο δεν θα χρειάζομουν καμπερόβιδες. οκ?
Ελπίζω να μην μακρυγορήσουμε αν το δικό μου είναι πιό μεγάλο απο το δικό σου

κλπ....εγώ αυτά τα αποτελέσματα είχα και ανέλαβα το ρίσκο τής διαφορετικής λύσης ψηλώματος του GV με μια άλλη μάρκα.
Δυστηχώς είσαι πολύ μακρυά για να βρεθούμε απο κοντά και να λυθούν όλες οι απορίες σου, ίσως με μια φωτογραφία κάποια στιγμή να λυθεί το θέμα, αν και πιστεύω στις πρώτες φωτογραφίες που έβαλα κατά την τοποθέτηση (το όχημα είναι στην ευθυγράμιση και όχι σηκωμένο) να γίνεται κατανοητό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "κόλησες" και επιμένεις...

μέχρι και επαλήθευση έκανα για πάρτι σου..!!

αν κάπου είχα λάθος το έγραψα νομίζω....δεν γίνεται να αποδείξω ότι δεν είμαι έλεφας..
Δοκιμασμένες λύσεις ψηλώματος πλέον υπάρχουν εδώ και οι υποψήφιοι ψηλοί διαλέγουν και πέρνουν ότι τους αρέσει σε συνδιασμό με το οικονομικό τους. Δεν είμαστε αντιπρόσωποι για να βγάλουμε χρήμα, θύματα της 4κίνητης αγάπης μας είμαστε και χρήμα δίνουμε...!!
Για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο προέκτηνα μια γραμμή, την γραμμή της πόρτας και την έβαλα στις 2 παρακάτω φωτογραφίες. Όπου φένεται απο ποιό σημείο του μπροστινού τροχού περνάει. Είναι ευδιάκριτη η διαφορά νομίζω και αυτό σημαίνει παραπάνω εκατοστά σε ύψος.
Με τα MAD
Με τα KS