Ωραια....
Βαλαμε τα ΜAD,ψηλωσε κομματι το αμαξακι μας,αλλα τιθεται το ερωτημα:
Τι γινεται με τα αμορτισερ;
Κακα τα ψεμματα,αυτη τη στιγμη τα αμορτισερ ξεκινουν να δουλευουν ''τεντωμενα'' κατα 4cm,χανοντας επισης αλλα τοσα απο το κρεμασμα του τροχου,στο χωμα.Λιγο μεν,πολυτιμο ισως δε...
Απο οσο ξερω,αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα δεν υπαρχουν αμορτισερ για NGV που να καλυπτουν αυτη τη διαφορα.
Τα Kayaba,επειδη τα ειχα παραγγειλει αλλα τελικα δεν τα εβαλα για τον πιο κατω λογο,ειναι ακριβως στο ιδιο μηκος με τα μαμα.
Η λυση που συζητιεται για Bi Mors,μπορει να ακουγεται καλη,αλλα η συγκεκριμενη εταιρεια βγαζει μονο φυσιγγια και οχι γονατα-για μπροστα-(αν κανω λαθος διορθωστε με).
Θεωρω καπως παρακινδυνευμενο να βαλω μακρυτερα αμορτισερ πισω στην τυχη και να κρατησω το ιδιο μηκος μπροστα.
Και αντε πες και τα εβαλα.Ισως ειναι και θεμιτο να υπαρχει διαφορα υψους εμπρος απο οτι πισω,οπως υπαρχει στα RR.Τι γινεται με την σκληροτητα;Ποιος μου εξασφαλιζει οτι θα ειναι η ιδια εμπρος και πισω και δεν θα παρατηρουνται τραγελαφικες καταστασεις στο φρεναρισμα και οχι μονο;(Την εχω παθει με ενα Peugeuot που ειχα πιο παλια και απο λαθος,μου ειχαν βαλει πιο μαλακα αμορτισερ πισω.Καθε φορα που φρεναρα με ατομα στο πισω καθισμα,το αμαξι μερακλωνοτανε και εριχνε καμια σαμπα

).
Ξερει κανεις κατι αδερφια;;;
Υπαρχει καμια λυση στον οριζοντα;;;
Φιλικα Γιωργος