Παιδία καλησπέρα !
Μετά από διάβασμα στο forum λέω να κάνω τις εξής αλλαγές στο NGV μου
Σε πρώτη φάση λέω να κρατήσω τις 17’’ ζάντες μου και να βάλω BF A/T 225 – 65 -17
Από σετ ψηλώματός -αναρτήσεων μάλλον OME ( ανάρτηση και ελατήριο ) το ξέρω ότι δεν είναι κάτι που προτείνεται οι περισσότεροι στο forum αλλά πέρα του ότι δεν ψηλώνει πολύ το αυτοκίνητο υπάρχει κάποιο άλλο θέμα? Θα ήθελα να κρατήσω όσο περισσότερο γίνεται τον χαρακτήρα του αυτοκίνητου αλλά να του δώσω και λίγο ποιο off χαρακτήρα.
Το αυτοκίνητο είναι κυρίως για ταξίδια με την οικογένεια ( χειμώνα -καλοκαίρι ) σε άσφαλτο αλλά και διαδρομές με χώμα . Το καλοκαίρι παίζει camping ( όχι ελεύθερο ) αλλά μας αρέσουν οι ερημικές παραλίες με δύσκολη πρόσβαση για λίγη περιπέτεια! Τον χειμώνα παίζει δωμάτιο αλλά θα ήθελα να δοκιμάσουμε και μια κατασκήνωση χειμερινή με την παρέα του Vitara Club !
Τώρα από εξτρά εξοπλισμό θα κάνω μάλλον μόνος μου ( DYI…)ένα σύστημα ραφιών για αποθήκευση -μαγείρεμα -ψυγείο.
Αυτά σας τα γράφω για να δείτε τι χαρακτήρα θέλω να δώσω στο αυτοκίνητο χωρίς να λέω όχι και σε κάποιες ποιο αντρικές εξορμήσεις!!
Αναμένω την γνώμη σας