Χθες λοιπον Τεταρτη 30-01-2013 και μερα των τριων Ιεραρχων, μετα απο ολα αυτα τα ασχημα που γινονται στην Αθηνα (με τα μετρα και λοιπα θεματα), λεω : θελω να νοιωσω ξανα παιδι και εγω!!(οχι πως δεν ειμαι)

Πηρα λοιπον αδεια απο την σημαια

Ναι ναι καλα καταλαβατε ... μια επισκεψη στον φιλο μας Κυριακο !!!
Φευγω απο Αθηνα κατα τις 6:20 το πρωι με τα καφεδακια μου και γεματος αγωνια για το αποτελεσμα των ελατηριων και αμορτισερ που θα εβαζα!!!
Μετα την Χαλκιδα ανεβαινοντας στον Διρφυ η θερμοκρασια στο -1 να μου λεει: φιλος προσεχε εχει παγο !!!! αλλα εγω με τιποτα να παω πιο προσεκτικα

Σεμια στροφη λοιπον χανω το αυτοκινητο, συνεχιζε ευθεια αυτο, φρενα, κακο , αναποδα τιμονια , ΑΒS , ESP τα παντα ολα

Να ο Θωμας με ενα ΕΥΤΥΧΩΣ μεγαλοπρεπεστατο τετακε - ανωδυνο απο ζημιες και ευτυχως δεν ερχοταν κανενας απο το αντιθετο ρευμα!!!
Μετα απο αυτο... συμαζεψα την καρδια μου που ειχε φτασει στο στομαχι, κλειδωσα τετρακινηση και το πολυ 40 χλμ.
Η διαδρομη τι αλλο μαγευτικη !!!!
Φτανω λοιπον στον Κυριακο ... τα απαραιτητα αστειακια και βουρ στην δουλεια

Ετοιμος !!!!!!! φευγω λοιπον με μεγαλη αγωνια να το οδηγησω και να δω και εγω τις διαφορες

Στην επιστροφη !!
Δυστηχως η Αττικη οδος και το ηλιοβασιλεμα σημαιναν το τελος αυτης της υπεροχης ημερας !!!!
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Το αυτοκινητο εγινε ουτε μαλακο ουτε σκληρο

Τρενο στον δρομο με μικρες κλισεις στις στροφες
Στις λοκουβες και μικροχαλασματα του δρομου .... Σαν να μην υπαρχουν !!!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ ειμαι πολυ ευχαριστημενος για ολα , την εργασια και το αποτελεσμα και το προτεινω λοιπον και εγω ανεπιφυλακτα !!!
Χρησιμοποιηθηκαν MAD ελατηρια με KYB αμορτισερ.
ΥΓ.1 : Ευχαριστω πολυ το club που με τις γνωσεις τους μας ξεστραβωνουν !!!!!

ΥΓ.2 : Ευχαριστω πολυ τον Κυριακο που ηταν αψογος σε ολα (ερχετε και η συνεχεια)

ΥΓ.3 : Μην πειτε τιποτα για τα σκαλοπατια θα τα βγαλω τωρα με τα ζαντολαστιχα που περιμενω !!!!!
Αυτα εγιναν χθες ... ευχομαι να μην σας κουρασα, αλλα να σας ταξιδεψα λιγακι !!!!