BF AT Vs Yokohama G012 Vs Bridgestone Dueler A/T

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:17 pm

Φίλε το Gv mου το πήρα από τον :P :\ ...
Μέχρι τώρα έχω κάνει 40.000 km...

Και πόσα είχε κάνει ο Κώστας πιο πριν δν ξέρω...

Το λάστιχο πάνω γράφει 05 και κάτι αλλο (εβδομάδες νομίζω είναι)

Δλδ δν ξέρω και γω πόσα χιλιόμετρα έχει βγάλει και θα βγάλει...

Πέρα απο το πρόβλημα με το γλιτσιασμένο οδόστρομα (δλδ τη γλίτσα με το που πιάνει η βροχή) δν έχει κανένα αλλο πρόβλημα...

Και αν δεις το τακούνι του έχει ακομη αρκετή ζωή , και θα πάω για αλλαγή μετά το καλοκαίρι για να μν το παρατραβάμε κιόλας....

Τωρα κ κάτι άλλο...Φιλαράκι με τα bridgestone απο τότε που άρχισε το κυνηγι έχει πάθει 4 φορές λάστιχο όλες στα πλαινά...Και όλες απο κλαδιά...Εντάξει κλαδί σαν καρφί γιατί τα 2 τα είδα εγώ (παιδιά το ένα δν λύγιζε!!!!) αλλα ότι κ ναναι είναι κλαδί...

Απογοητευμενος πλήρως απο ανθεκτικότητα καθώς και απο συμπεριφορά στη λάσπη...

Γιατί πάμε μαζί στα ίδια μέρη , και εκεί που εγώ μπαίνω χωρις τετρακίνηση με το δικό του πάμε με τετρακίνηση και βάρκα γυαλό από το μπούκωμα...

Για τα θετικά τώρα είναι πολυ καλό σε ασφαλτο και ανώτερο απο το ΒF στο βρεγμένο σίγουρα...
Για χιόνι δν ξέρω δν το δοκιμάσαμε....

Δν ξέρω κατα πόσο θα αντεξει στο χρόνο το Βridgestone...Στο Octavia που φοράω ήμουν πολύ ευχαριστημένος , αλλα εκείνο είναι πολύ σκληρό και δν ζεστενόταν καθόλου μέσα στην πολη, (εκείνο στο χιόνι δν πήγαινε μία παίδες) και μου έβγαλε 60.000 η πρώτη τετράδα...Παλι το ίδιο έβαλα...

Τώρα για το 694 δν εχω άποψη γιατί κ το φιλαρακι τα έβαλε την ανοιξη κ τώρα τα δοκιμάζουμε...

Οσο για το Yokohama , πέρα απο τα παιδιά του φόρουμ που τα φοράνε , και τα φορέσανε και λόγω σιάστασης στις 17" , δν έχω ακούσει απο κανένα άλλο κάτι καλό....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
cb: Ναι
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:47 pm

ximikos00 έγραψε:Οσο για το Yokohama , πέρα απο τα παιδιά του φόρουμ που τα φοράνε , και τα φορέσανε και λόγω σιάστασης στις 17" , δν έχω ακούσει απο κανένα άλλο κάτι καλό....

οπως λεει και ο φιλος χημικος λογω διαστασης και μονο, τα yokohama και για εμενα ηταν μονοδρομος! με την λιγη εμπειρια που μπορω να εχω αφου τοποθετηθηκαν τον σεπτεμβριο, μπορω να πω με σιγουρια οτι στα πρωτα 10.000 χλμ που εχω κανει, οτι το λαστιχο ειναι αψογο σε ολισθηρο οδοστρωμα, σε τεραιν λασπης (εκδρομη καντηλι) το λαστιχο με κατεβασε στο εκκλησακι (γιαυτους που ξερουν την περιπτωση) και με ανεβασε παλι χωρις κανενα προβλημα, και επισης στα 150 χωματινα του ταυγετου το λαστιχο γυρισε πισω τουλαχιστον χωρις καμια εμφανη καταπονηση! ειναι πολυ μαλακο λαστιχο και σιγουρα χριζει λιγο περισσοτερης προσοχης εναντι καποιον αλλων. ολα αυτα το ξαναλεω τα γραφω με την λιγη εμπειρια των 10.000χλμ. το μελλον θα δειξει. ελπιζω να βοηθησα :wink:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:50 pm

Τείνω προς το BF..... (Έχω γίνει ο ορισμός του αναποφάσιστου )

Εύχομαι με τη μόνιμη τετρακίνηση που έχει το NGV να μην έχω ιδιαίτερα προβλήματα σε γλίτσες και βρεγμένο.

Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνονται οι απόψεις μου για το Yokohama.

ximikos00 με προβλημάτισες με αυτά που είπες για το Bridgestone.
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:56 pm

το μονο που εχω ακουσει απο αρκετα παιδια για το bf ειναι λογω σκληροτητας οτι μπορει να γλιστραει λιγο αλλα οχι κατι το τραγικο! οι αποψεις ολων ειναι συμφωνες προς το καλυτερο,για το συγκεκριμενο λαστιχο. και εγω εαν ειχα τις 16αρες ζαντες τοτε θα εβαζα το συγκεκριμενο!
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Σάβ Δεκ 19, 2009 2:02 pm

O καθένας έχει τη γνώμη του...
Εδώ λέμε απλα εμπειρίες...

Κ ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του...
Π.χ. ακούω απο πολλούς ότι "Δν χρειαζονται τα αργα, δν τα βάλανε ποτέ"
Εγώ ρε παιδιά τα χρησιμοποιώ πολύ, νιώθω ότι με απλη τετρακίνηση το αμαξι κόβει , δν έχει καθόλου δύναμη...Προχθές πήγα στο χωριό και μπήκα σε οργωμενό που είχε "καθήσει" απο τη βροχή...Λοιπόν μπαινω χαλαρα χωρίς τετρακίνηση σβήνει...Παω να ξεικηνήσω σβήνει (δν το ζόρισα) - Κολλάει και με τα λαστιχα το θέμα- Βάζω απλη τετρακίνηση δν ξεκινάει, δν ήθελα να ζορισω το δίσκο. βαζω αργα, κύριος χαλαρά φευγω...
Το λάστιχο δν σπινιάρει ευκολα αν εχει πρόσφυση , ακομα και σε τέτοιο έδαφος...Αν ήταν άλλο απλα θα σπινιάριζε και θα εσκαβε!!!Αυτο εχει τόσο καλη προσφυση που σβήνει τον κινητήρα...

Για τα bridgestone και εγώ απογοητευτηκα πολυ΄, γιατί τα θεωρώ πολυ καλα λάστιχα , και εξακολουθούν να είναι , αλλα πρέπει να ειναι πολύ ευαίσθητα στο πλαί...

Εγω πάλι με τη σειρά μου , μιας και δν πολυβγαίνεις εκτός όπως λες θα σου τα προτεινα τα bidgestone...Πολλοί τα φοράνε και είναι ευχαριστημένοι....

Προσωπικά , αν θα ψηλώσω λίγο θα πάω σε KM2 που δείχνουν πολύ καλα σημαδια...
ΑΝ δν ψηλώσω θα παραμείνω σε ΑΤ και BF δαγκωτώ...
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Σάβ Δεκ 19, 2009 4:00 pm

Με το αμάξι του χημικού βρέθηκα πριν πολλά χρόνια Χριστούγεννα στα Άγραφα.

Στη διαδρομή προς Καρδίτσα και σε χωματόδρομο πολύ κακής βατότητας , μου έσκασαν σε 3 χιλιόμετρα δύο λάστιχα από αιχμηρά σπασμένα πετρώματα σε συνδιασμό με πάγο !!! Να μην σας τύχει .....

Αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω Άγραφα με τρεις ρόδες , για αυτό και η μία ζάντα χημικέ είναι ακόμα και μετά απο επισκευή , λίγο φαγωμένη .

Μετά από φρικτή ταλαιπωρία , βρήκα ένα παλικάρι από Καρπενήσι και ήρθε Αγραφα με μία ρόδα για να μπορέσω να πάω Καρπενήσι να βάλω λάστιχα .

Πήγα Καρπενήσι και έβαλα στο παλικάρι ( να είναι καλά ) 4 BRIG . 694 .

Όταν ξεκίνησα για Ελάτη όπου ήταν ο επόμενος προορισμός μου , και σε διαδρομή με πολλές στροφές σε επαρχιακό δρόμο , μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι ....!

Με τα παραπάνω λάστιχα νόμιζα ότι το αμάξι στις στροφές έπλεε και πήγαινε να φύγει , ενώ το κούνημα στα σαμαράκια ήταν βάρκα γιαλό .... απογοήτευση σας λέω !

Ήταν τόσο μεγάλη η απαίχθειά μου για αυτό το λάστιχο , που μόλις γύρισα Αθήνα συνεννοήθηκα με το παλικάρι στο Καρπενήσι και τα έστειλα πίσω , παρότι έχασα αρκετά!

Τι να πω , να ήταν η ιδέα μου , να μην ταίριασαν στο αμάξι ...? Δεν ξέρω !

Βέβαια τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη και εμπειρία , δεν σημαίνει ότι το λάστιχο έχει πρόβλημα , όμως ..............
Επισκέπτης

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες