Φίλε το Gv mου το πήρα από τον :P :\ ...
Μέχρι τώρα έχω κάνει 40.000 km...
Και πόσα είχε κάνει ο Κώστας πιο πριν δν ξέρω...
Το λάστιχο πάνω γράφει 05 και κάτι αλλο (εβδομάδες νομίζω είναι)
Δλδ δν ξέρω και γω πόσα χιλιόμετρα έχει βγάλει και θα βγάλει...
Πέρα απο το πρόβλημα με το γλιτσιασμένο οδόστρομα (δλδ τη γλίτσα με το που πιάνει η βροχή) δν έχει κανένα αλλο πρόβλημα...
Και αν δεις το τακούνι του έχει ακομη αρκετή ζωή , και θα πάω για αλλαγή μετά το καλοκαίρι για να μν το παρατραβάμε κιόλας....
Τωρα κ κάτι άλλο...Φιλαράκι με τα bridgestone απο τότε που άρχισε το κυνηγι έχει πάθει 4 φορές λάστιχο όλες στα πλαινά...Και όλες απο κλαδιά...Εντάξει κλαδί σαν καρφί γιατί τα 2 τα είδα εγώ (παιδιά το ένα δν λύγιζε!!!!) αλλα ότι κ ναναι είναι κλαδί...
Απογοητευμενος πλήρως απο ανθεκτικότητα καθώς και απο συμπεριφορά στη λάσπη...
Γιατί πάμε μαζί στα ίδια μέρη , και εκεί που εγώ μπαίνω χωρις τετρακίνηση με το δικό του πάμε με τετρακίνηση και βάρκα γυαλό από το μπούκωμα...
Για τα θετικά τώρα είναι πολυ καλό σε ασφαλτο και ανώτερο απο το ΒF στο βρεγμένο σίγουρα...
Για χιόνι δν ξέρω δν το δοκιμάσαμε....
Δν ξέρω κατα πόσο θα αντεξει στο χρόνο το Βridgestone...Στο Octavia που φοράω ήμουν πολύ ευχαριστημένος , αλλα εκείνο είναι πολύ σκληρό και δν ζεστενόταν καθόλου μέσα στην πολη, (εκείνο στο χιόνι δν πήγαινε μία παίδες) και μου έβγαλε 60.000 η πρώτη τετράδα...Παλι το ίδιο έβαλα...
Τώρα για το 694 δν εχω άποψη γιατί κ το φιλαρακι τα έβαλε την ανοιξη κ τώρα τα δοκιμάζουμε...
Οσο για το Yokohama , πέρα απο τα παιδιά του φόρουμ που τα φοράνε , και τα φορέσανε και λόγω σιάστασης στις 17" , δν έχω ακούσει απο κανένα άλλο κάτι καλό....