Φίλε Θάνο θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Vic 27..! Αν και δεν είμαι ψηλωμένος την ίδια διάρκεια , δέν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα μέχρι στιγμής.. Για τα σινεμπλόκ είχα ρωτήσει κι εγώ το συνεργείο που ανέλαβε το σήκωμα και μου είπαν οτι έτσι κι αλλιώς, είτε το σήκωνα είτε όχι, εαν γίνει εκτενής χρήση του αυτοκινήτου offroad, τα εργοστασιακά σινεμπλόκ κάποια στιγμή θα τα έπαιρνα στο χέρι απο το ''ντάπα-ντούπα''

Φαντάζομαι το σήκωμα θα επιταχύνει τη διαδικασία αλλα τι να κάνουμε κατι θα δώσεις κατι θα πάρεις...

Τώρα για τη λύση με τα mad ελατήρια τι να σου πω..Εξαρτάται πως θες να κινείται το αυτοκίνητο..Εχω ακούσει απ τα παιδιά οτι έχουν πολύ καλό κράτημα σε άσφαλτο αλλα στο off είναι σκληρά, κάτι που εμένα προσωπικά δε μ αρέσει , οπότε πάω που παώ σαν πάπια στην άσφαλτο , προτίμησα τη λύση με τα μαμίσια ελατήρια και η άνεση εκτός δρόμου αισθητή..! Αν ξεφουσκώσεις και λίγο τα λάστιχα δεν το συζητώ..ακόμα καλύτερα! Τώρα βέβαια κάποιοι θέλουν το αμάξι να στρίβει καλά οπότε επιλέγουν mad.. Οχι οτι κι έτσι δεν στρίβει αλλα φαντάζομαι δεν είναι για ''γρήγορους''..! Εγω πάντως όπως έστριβα και πριν στρίβω..

Τι να πω , εδω είναι ξεκάθαρα δική σου η επιλογή!! Οτι κι αν κανεις σε βεβαιώνω πως το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει! Καλή επιτυχία!