Antonioz έγραψε:και το δικό μου το δεξι φαίνεται να τα έφτυσε... γέμισε τον τόπο λάδια, σήμερα θα κάνω καλή αυτοψία..
Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι έχει γίνει ο κακός χαμός κάτω απο το πιατέλο του ελατηρίου(πάνω βέβαια υπάρχει η φυσούνα), έχεις κανείς εμπειρία απο τέτοια ζημιά(σκασμένο αμορτισερ macpherson); που λερώνει συνήθως;
Πες μου σε παρακαλώ τι έβαλες τελικά, υπάρχει κανένας κωδικός για 1-1,5cm πιο μακρυά αμορτισερ;
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!
Η αλήθεια είναι οτι δυστυχώς κάθε φορά που πάθαινα ζημιά σε αμορτισέρ ήθελε γενικώς πέταμα , οπότε απλά το άλλαζα και τελείωνε η υπόθεση..Στην προκειμένη περίπτωση άκουσα τις συμβουλές απο τους προλαλήσαντες και μιας και βιαζόμουν για αντικατάσταση , έβαλα τα monroe adventure σαν μια οικονομική και τίμια λύση..Τα προτίμησα απο τα KYB γιατι έμαθα οτι τα δεύτερα είναι ένα ''τσικ'' πιο σκληρά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και πρέπει όντως να είναι λιγάκι πιο μαλακά και τα εργοστασιακά, τα οποία ήταν απάνω 10 χρόνια βέβαια οπότε δεν ξέρω πως θα ήταν στα νιάτα τους..Στο χώμα ακόμα δεν έχω βγεί αλλα όταν γίνει κι αυτό θα γράψω εντυπώσεις! Για τα πιο μακρυά αμορτισέρ που με ρωτάς και λόγω της πρόσφατης έρευνας που είχα κάνει για σήκωμα, τα OME είναι πιο μακρυά αλλα έχω την εντύπωση οτι είναι στα 2cm.. Εχω και μια φωτο απο ένα site(η εικονιζόμενη) που ελπίζω να βοηθήσει..!