Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω , ύστερα απο όλα όσα διάβασα για τα kit ψηλώματος , τι γνώμη έχετε για το OME kit ? Αν εξαιρέσουμε το πολύ μεγάλο κόστος μιας τέτοιας βελτίωσης( η ΟΜΕ έχει σχεδόν απαγορευτική τιμή

) σαν αποτέλεσμα πως σας φαίνεται εαν κάποιος τα έχει βάλει? Εχω ακούσει οτι είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που κινείται κυρίως εντός πόλης(Αθήνα) και εν συνεχεία είναι αρκετά μαλακά στο εκτός δρόμου συγκριτικά με άλλα kit..Το μόνο μου θέμα εκτός απ την τιμή(αν και συνδέεται) είναι τα μόλις 2 cm που κερδίζεις..και όλοι ξέρουμε οτι το πολυαγαπημένο μας G.Vitara χρειάζεται λίγο παραπάνω..Ας μη σχολιάσω το γεγονός οτι 1000€ για 2cm δε σε τραβάει να τα δώσεις κι ας ακούγονται τόσο καλά λόγια για την ανάρτηση

Νομίζω 4cm θα ήταν ιδανικά..
Απο την άλλη , έχω ακούσει οτι τα Iron man έχουν πολύ σκληρά ελατήρια με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν τα μηχανικά μέρη της ανάρτησης(τα ξέρετε καλύτερα αφου απο εδω τα διαβασα

) Λύσεις (οικονομικότερες) όπως είναι το Pro comp Kit και το Black Raptor κ.α εχω διαβάσει οτι προκαλούν κάποιες φορές το φαινόμενο ''death wobble'' , οπότε δεν θα ήθελα να ρισκάρω την ασφάλεια της οικογένειας μου... Στο Kit της Trail master ποντάρω λίγο γιατι έχει και έκδοση comfort αλλα 5cm γενικώς μου φαίνονται πολλά για την περίπτωση μου(εδώ κατατάσεται και η Rocky Road με τα 5,5cm) , ενημερωτικά η διάσταση των ελαστικών μου είναι(και θα μείνει γιατι τώρα τα πήρα) 225/65/17... Νομίζω θα φαίνονται πολύ μικρές οι ρόδες..

Μένουν τα Dobinsons kit που ομολογώ μου αρέσουν πολύ , είναι και 4cm αλλα δεν έχω βρει πολλά γι αυτά και φοβάμαι οτι θα ακολουθούν την οδό της Iron man..Γι αυτό έχω μείνει μεταξύ αυτών αν βρώ περισσότερες πληροφορίες και της OME.. Αν έχετε καποια άλλη ιδέα καλοδεχούμενη!!