καλησπερα στην ομαδα....καλη χρονια με υγεια ευτυχια και καλες βολτες σε ολους μας!!!! παιδια εχω ενα προβλημα με το αμαξακι μου και θελω τα φωτα σας!!!!πριν λιγο καιρο ακουγα ενα θορυβο μπροστα δεξια στον τροχο οταν επεφτα σε λακουβα μεγαλη η μικρη και οταν εστριβα το τιμονι !!!!! εβγαλα και ελενξα τα αμορτισερ και τα τοπ μαουντ και ειναι ολα καλα....αλαξα και τα σινεμπλοκ του ζανφορ και τα 2 γιατι τα ειδα λιγο φαγωμενα μπας και ελεγα οτι θα ηταν απο αυτο αλλα παιδια τιποτα τζιφος....ο θορυβος συνεχιζετε!!!! το μονο που παρατηρησα ειναι οτι τα ακρομπαρα απο τα ψαλιδια μου ειναι σκασμενα και πολυ φοβαμαι οτι ο θορυβος προερχετε απο εκει!!!!! απο λιγο που ψαχτηκα στην αγορα για τα ακρομπαρα μου ειπαν οτι ειναι σε αυτο το μοντελο φιξ πρεσαριστα και πρεπει να παω σε αγορα καινουργια ψαλιδια!!!!!παιζει κατι αλλο στην αγορα για να αποφυγω αυτο το σεναριο των καινουργιων ψαλιδιων?????μπορω να κανω κατι αλλο???τι αλλο να κοιταξω στο αμαξι γι αυτον τον θορυβο????

παιδια helpppppppp!!!!!!!! περιμενω αποψεις,συμβουλες,και οτι αλλο μπορει να με βοηθησει!!!!