riverman έγραψε:Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πιο γλυστερα;

Πολύ ευχαρίστως αφού πρώτα σημειώσω πως το δικό σου αμάξι έχει διαφορετικά κρατήματα από το δικό μου και φυσικά ο τρόπος που οδηγάω εγώ σίγουρα θα διαφέρει από το δικό σου . Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή , τα λάστιχα τα έχω περίπου τρείς μήνες . Στην αρχή όταν τα έβαλα νόμιζα πως <βεντουζάριζα> παντού και έπιασα το λαχείο όμως 1 ) κανά μήνα μετά άρχισα να νοιώθω το γνώριμο συναίσθημα του γλιστρήματος σε ορισμένες στροφές - τονίζω ότι δεν το πίεζα το αμάξι , 2) λίγο αργότερα άρχισα να σπινιάρω με δευτέρα πισωκίνητος σε ανηφορικό δρόμο με νερά , 3) αργότερα διαπίστωσα πως όταν ρίχνει καρέκλες ΔΕΝ διώχνουν το νερό αρκετά γρήγορα με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να νιώθεις ότι πλανάρεις 4) Σε απότομο φρενάρισμα πρόσφατα σε μη γυαλισμένο δρόμο δούλεψε το ABS - στιγμιαία μέν αλλά αν το κάνει από τώρα του χρόνου τι θα γίνεται

. Αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα ...
Α και κάτι απρόσμενο στη λάσπη , δούλεψαν καλύτερα από τα Yoko που είχα !!
Ο γείτονας πάντως που τα εχει στο L200 του και με επηρέασε να τα βάλω και εγώ , έβαλε τώρα στο άλλο του φορτηγάκι τα Yoko , τι να πω μπορεί να ήταν και τυχαίο ...
Καλοτάξιδα να είναι πάντως αφου είδα πως τα έβαλες και εσύ προσφατα