Σήμερα μιάς και εχω τετραήμερο αποφάσισα να κάνω το service στο ngv του κουμπάρου και με την ευκαιρία να βάλω και τα μπαράκια.

- πριν
- IMG_2341.JPG (56.4 KiB) 7212 προβολές

- μετα
- IMG_2342.JPG (60.31 KiB) 7212 προβολές

- μετα
- IMG_2356.JPG (56 KiB) 7212 προβολές

- κατω μερος
- IMG_2358.JPG (43.27 KiB) 7212 προβολές

- πανω μερος
- IMG_2357.JPG (45.49 KiB) 7212 προβολές

- ασχετο αλλα να ζητάτε παντα στο service να σας καθαρίζουν την παταλούδα γκαζιού
- IMG_2331.JPG (47.95 KiB) 7212 προβολές
Λοιπόν μετά την τοποθέτηση βγήκα μια δοκιμή στο δρόμο, ολα καλά, σταματάω και την ρυθμίζω λίγο δηλαδή την μάκρινα περίπου 1.5 πόντο και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου αλλαξε κατά πολύ, εσφιξε το μπροστινό σύστημα και μυώθηκαν οι κλισεις σε στροφές με πολλά κμ αλλα εγινε αισθητή η απουσία της πίσω ζαμφόρ και ενω μπροστά ηθελε πισω δεν μπορούσε,εχω βρει ενα σετάκι πίσω αμορτισέρ bilstein απο μεγάλο SUB θα τα βαλω και θα το δοκιμάσω ξανα.
Τώρα για την αλλη δουλειά δηλαδή για την κατάργηση σε δύσκολο εδαφος για να δω τι θα κερδίση και σε ανοίγματα υπομονή φιλοι μου θα γίνει και αυτό της επόμενες μέρες.
Μην ξεχνάτε την πεταλούδα.
Σημερα μαλλον κατάλαβα τι ειχε παθει ο φίλος με την εξαέρωση του συστήματος ψύξεις αλλάζω λοιπόν τα υγρά του ψυγείου σήμερα, βάζω τον κινητήρα να δουλευει στο ρελαντι με καλοριφερ ανοιχτό και συνεχίζω αλλες εργασίες μετα απο περίπου 10-15λεπτά ακουω το βεντιλατέρ, ωπα λεω και παω να δω εαν θελει συμπλίρωμα αλλα τσίφος ο αερας απο τα βεντιλατέρ κρύος το πανω κολάρο ζεστο το κατω κρυο βλέπω θερμοκρασια στην μεση αστο λεω ακομα και θα δούμε πέρασαν τουλαχιστον 20 λεπτα ακομα τα ιδια αρχισα να τα βαζω με την γκαντεμια μου που στα χερια μου ειχε κολίση ο θερμοστατης, και ειχε περάση η ωρα για να παω να παρω αλλον και ξαφνικά ανοιξε και ολα δουλεψαν κανονικά τραβηξε τα νερακια του και ολα καλα, τελικα πρεπει να εχει θερμοστάτη με μεγάλους βαθμούς και σου λεει ο αλλος τώρα που να περιμένω να ανοιξη παρτο και φύγε και θα κανει μονο του εξαερωση αλλα μέχρι να κανει θα εσπαγε τα νευρα στον Κωστα η σε καποιον αλλο.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα.