akis1977 έγραψε:παω αυριο στον κοκολακη τον πηρα σημερα τηλεφωνω και τοθ ειπα για τισ αναρτησηεις ποθ εβαλες και εσυ.για πες μοθ στο δρομο τι συμπεριφορα εχει κουναει υπαρχει κινδυνος?πηρες το σετ με τα 5 εκατοστα σωστα?υπαρχει και με 3,5 και το σκεφτομαι,εχς μπερδευει πολυ.με τα 5 εκατοστα βαζεις καμπεροδβιδεσ τι αλλο αλαζεισ μου λενε οτι αν βαλω 5 ποντους αλαζουν πολλα και θελει αλλεσ ρυθμισεις μετα.χαμος εχω μπερδευτει πολυ τι προτεινεις??
Φίλε Άκη,
Μέχρι τα +5 εκατοστά ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις τίποτα....
εφόσον πας στον Κοκολάκη για τοποθέτηση...μην ανησηχείς...ο Γιάννης ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και με μία μικρή
μετατροπή στα αμορτισέρ (μεγαλώνει την τρύπα της κάτω βάσης και αλλάζει την γωνία τοποθέτησης), ΔΕΝ χρειάζονται πλέον
καμπερόβιδες αφού με αυτόν τον τρόπο φέρνει την γωνία κάμπερ ξανά στο μηδέν. Και όλα καλά....
Αμεσως μετά την τοποθέτηση θα σου κάνει τεστ και κατευθείαν ευθυγράμμιση...
Το πόσο θα το σηκώσεις (+3,5cm ή +5cm)είναι καθαρά δικό σου θέμα. Αλλά δες στις ζάντες σου τι offset έχουν.
Εγώ το σήκωσα με το +5 σετ, αλλά είχα ζάντες με -15 offset και δεν μου χρειάζονται αποστάτες τροχών. Μια χαρά είναι!!!
Αν εσύ έχεις 0 ή θετικό offset, τότε καλό θα είναι να βάλεις και αποστάτες τροχών 3cm. έχει εκεί στο μαγαζί ο Γιάννης.
Καλή συνέχεια και καλά σηκώματαααα..