Για το πως θα αλλάξω ένα ελαστικό είναι το τελευταίο πράμα που με απασχολεί. Το hilift το χρειάζομαι για βοήθεια στις διερευνητικές που κάνω μόνος για να σηκώσω όταν κοιλιάσει και θέλω να βάλω κάτι κάτω από την ρόδα για να δώσω ύψος,η να το δουλέψω σαν εργάτη. Μπορεί να υπάρχει ο άγραφος νόμος που λέει ότι ποτέ δεν πάς μόνος στο βουνό,αλλά αντίθετα εμένα με συναρπάζει:http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=59&t=19010&start=30 Κυριάκο από ότι είδα είναι κίτρινος ο T-MAX?Πόσα κιλά σηκώνει?
.......αυτός που θέλει να φτάσει στην κορυφή θα βρει τον τρόπο..... .......οι υπόλοιποι θα βρουν μια δικαιολογία.......
γιατι δεν παιρνει καποιος απο εσας που ενδιαφερεστε τον δακουτρο? ζητηστε τον πετρο κ ρωτηστε τον τιμη κτλ
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.... ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!! (για τον γιο μου τον νικολα)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.... ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!! (για τον γιο μου τον νικολα)
Λαστιχο να αλλάξεις μονο με το Hi-lift θα ελεγα οτι εκτός απο δύσκολο ειναι και πολυ επικίνδυνο.. Η ανύψωση του αυτοκινητου για ξετακάρισμα νομίζω οτι ειναι η κύρια εργασία του εν λόγω εργαλείου κατι ομως που απαιτει ειδικά σημεία πρόσδεσης ή τουλαχιστον ανταπτορα για την ροδα και κυρίως επίπεδο εδαφος.. Τωρα σαν εργάτης λειτουργεί μεν αλλα οι συνθήκες πρέπει να ειναι ιδανικές ή ο εξοπλισμός και η υπομονή του χειριστή να περισσεύουν!!! Το οφέλιμο μήκος ειναι περιπου 90cm(τα μισα δηλ τα εχεις χάσει στο τέντωμα).. για να βρείς σημειο πρόσθεσης που να ταιριάζει ακριβώς με το μήκος των ιμάντων σου δεν το συζητάω αρα πρέπει να έχεις τουλάχιστον ενα 10μετρο σχοινί(πάχος δεν ξερω για να αντέξει τετοιο φορτιο) μαζί σου, που φυσικά θα ξέρεις να το λυνεις-δένεις για να προσαρμόσεις το μήκος του ετσι ώστε να βολεύει αναλογα με την περίπτωση. Και ολα αυτα για 5000-6000lbs εφόσον εχεις την κατάλληλη δυναμη να του προσφέρεις(δεν βγάζει απο μόνο του τις lbs) επιπλέον εχεις κ ενα επιπλέον βάρος(στην σχάρα προφανώς) Εγω θα προτιμούσα αν ειχα μαζι μου ενα φορητό εργατάκι κοτσαδόρου στις ιδιες lbs
SY2CJI Πάρτε τα "γαϊδούρια" σας και άιντε στα βουνά!!
Σόρυ που άργησα να απαντήσω .Κυριάκο είχα πάρει τηλ. εκείνες τις μέρες και μου είπε ότι θα τον έχει μετά από ένα μήνα στα 65 € αν θυμάμαι καλά.Τελικά τον βρήκα τον ίδιο από μαγαζί που κλείνει ή έκλεισε εως τώρα στα 50 €.Δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά περιλάμβανε μέσα και την λέξη mud.Στην Αθήνα είναι.
.......αυτός που θέλει να φτάσει στην κορυφή θα βρει τον τρόπο..... .......οι υπόλοιποι θα βρουν μια δικαιολογία.......