Όπότε ζητήται μοτέρ....
(οι λειτουργείες αργό και γρήγορο δουλεύουν κανονικά)
Επικοινωνία με π.μ (όπως οι κανόνες ορίζουν)

Ευχαριστώ πολύ!
kaliakouda έγραψε:Γιώργο κάποιοι στο μάτιασαν στο βίντεο![]()
Ρώτησες για το ορίτζιναλ στη Σουζούκι?
chris7gtir έγραψε:Παντως ρε παιδια στη γρηγορη σκαλα οι υαλοκαθαριστηρες στο δικο μου και αν βρεχει αρκετα δεν προλαβαινει.Θελω να πω οτι σε σχεση με αλλα αμαξια το γρηγορο το δικο μου τελευταια σκαλα σερνονται οι υαλοκαθαριστηρες.Γινεται τιποτα να πανε πιο γρηγορα?
Mastergunner έγραψε:αν και θα μας![]()
chris7gtir έγραψε:Παντως ρε παιδια στη γρηγορη σκαλα οι υαλοκαθαριστηρες στο δικο μου και αν βρεχει αρκετα δεν προλαβαινει.Θελω να πω οτι σε σχεση με αλλα αμαξια το γρηγορο το δικο μου τελευταια σκαλα σερνονται οι υαλοκαθαριστηρες.Γινεται τιποτα να πανε πιο γρηγορα?
Δοκίμασε να ρίξεις σπρέυ αντισκωρικό μέσα στον ατέρμωνα (το αλουμινένιο κουβούκλιο που είναι προέκταση του μοτέρ) επίσης ρίξε και στις αρθρώσεις των μπράτσων
chris7gtir έγραψε:Mastergunner έγραψε:αν και θα μας![]()
Δοκίμασε να ρίξεις σπρέυ αντισκωρικό μέσα στον ατέρμωνα (το αλουμινένιο κουβούκλιο που είναι προέκταση του μοτέρ) επίσης ρίξε και στις αρθρώσεις των μπράτσων
Θα το δοκιμασω Γιωργο αλλα ποσο να στρωσει η κατασταση?Θα ριξω και θα σου πω.
Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο αργα στην τελευταια σκαλα σε σχεση με αλλα αυτοκινητα ή ειναι ιδεα μου?
Mastergunner έγραψε:Σήμερα,εντελώς ξαφνικά,σταμάτησε να δουλεύει η διακοπτώμενη λειτουργεία των υαλοκαθαριστήρων.Όπως επίσης και η λειτουργεία τους κατα τη πλύση του παρμπρίζ![]()
Όπότε ζητήται μοτέρ....
Επικοινωνία με π.μ (όπως οι κανόνες ορίζουν)![]()
Ευχαριστώ πολύ!
apollo έγραψε:Mastergunner έγραψε:Σήμερα,εντελώς ξαφνικά,σταμάτησε να δουλεύει η διακοπτώμενη λειτουργεία των υαλοκαθαριστήρων.Όπως επίσης και η λειτουργεία τους κατα τη πλύση του παρμπρίζ![]()
Όπότε ζητήται μοτέρ....
Ευχαριστώ πολύ!
Αφού όπως λες το αργό και το γρήγορο δουλεύουν κανονικά μήπως δεν είναι θέμα μοτέρ, αλλά θέμα διακόπτη;;;
Mastergunner έγραψε:apollo έγραψε:Mastergunner έγραψε:Σήμερα,εντελώς ξαφνικά,σταμάτησε να δουλεύει η διακοπτώμενη λειτουργεία των υαλοκαθαριστήρων.Όπως επίσης και η λειτουργεία τους κατα τη πλύση του παρμπρίζ![]()
Όπότε ζητήται μοτέρ....
Ευχαριστώ πολύ!
Αφού όπως λες το αργό και το γρήγορο δουλεύουν κανονικά μήπως δεν είναι θέμα μοτέρ, αλλά θέμα διακόπτη;;;
Μακάρι να ήταν ΑποστόληΑλλά το μέτρησα πριν το μοτερ και βγάζει ρεύμα...Το πρόβλημα είναι στη πλακέτα (που διστυχώς είναι fix).
Επιστροφή στο Ζήτηση Αυτοκινήτων-Ανταλλακτικών-Αξεσουάρ για Vitara
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες