3kalos έγραψε:Φίλε μου ΖΗΡΕΙΑ, σε ρωτάω και ζητώ φωτογραφία για να τη δω ώστε να κρίνω εαν μου κάνει..Εάν δεν θές οκ.. να ψάξω αλλού.
Αγαπητέ Σπύρο .
Είσαι νέος στο forum και όπως φαίνεται δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα το κλίμα και το ύφος των συζητήσεών μας .
Εδώ μέσα , θα βρεις μία απίστευτη παρακαταθήκη γνώσεων και τεχνικών πληροφοριών , θα ρωτήσεις και θα πάρεις απαντήσεις σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα
αντιμετωπίζεις πρόβλημα .
Παράλληλα όμως , αν εμβαθύνεις περισσότερο στις δημόσιες συζητήσεις μας , θα διαπιστώσεις ότι πάνω από όλα , τα μέλη του VITARAclub.gr είναι μία τεράστια , κεφάτη και πάντα καλοπροαίρετη παρέα . Εδώ μέσα όλοι ρωτάμε , όλοι παίρνουμε απαντήσεις , αλλά και σε δεδομένη στιγμή κάνουμε και την πλάκα μας και το καλαμπούρι μας , γελάμε , διασκεδάζουμε , βρίσκοντας με αυτό τον τρόπο διέξοδο στις μεγάλες δυσκολίες των ημερών μας και πάντα καλοπροαίρετα , ως προανέφερα παραπάνω .
Έτσι λοιπόν στην περίπτωσή μας , με ρώτησες και όπως θα είδες και σου απάντησε ο συνάδερφος Αργύρης και σου απάντησα εγώ και σου έδειξα τον τρόπο σαν καινούριος πως μπορείς να βρεις μόνος σου το χρώμα της εταζέρας , αλλά και σου βρήκα μία φωτο για να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο .
Δεν μπορώ λοιπόν μετά από όλα αυτά να διακρίνω από που συμπέρανες ότι δεν θέλω να πάρεις την εταζέρα .
Πλακίτσα έκανα , καλέ μου φίλε Σπύρο και μιας και μιλάμε για χρώμα , αν θες άκουσέ με ... Βάλε λίγο χρώμα στην ζωή σου .