Πωλείται ΕΤΑΖΕΡΑ πορτμπαγκαζ.

Οτιδήποτε αφορά τα Vitara μας...

Re: Πωλείται ΕΤΑΖΕΡΑ πορτμπαγκαζ.

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Πέμ Σεπ 13, 2012 11:57 pm

3kalos έγραψε:Η δική σου τι χρώμα είναι?

Αν πατήσεις "Χώρος αποσκευών Grand Vitara" στις "Εικόνες" του Google , θα βρεις πολλές σχετικές φωτογραφίες . :idea: :idea:
Δες μία παρακάτω , για να πάρεις μία ιδέα και πρόσεξε ... :idea:
Δεν απαντάω σε άλλες ερωτήσεις . Στην επόμενη , θα την βάλω στην καρότσα του αγροτικού μου με τρίδρομα οβάλ ηχεία , για να απολαμβάνω όλες τις συχνότητες του κλαρίνου . :violin: :mrgreen: :mrgreen:

dgEntity_45798.jpg
dgEntity_45798.jpg (78.77 KiB) 459 προβολές
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό 3kalos » Παρ Σεπ 14, 2012 4:32 pm

Φίλε μου ΖΗΡΕΙΑ, σε ρωτάω και ζητώ φωτογραφία για να τη δω ώστε να κρίνω εαν μου κάνει..Εάν δεν θές οκ.. να ψάξω αλλού.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
3kalos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: 225/65/R17
cb: Όχι
Aka: Trikalos
Name: Spiros

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Παρ Σεπ 14, 2012 5:14 pm

3kalos έγραψε:Φίλε μου ΖΗΡΕΙΑ, σε ρωτάω και ζητώ φωτογραφία για να τη δω ώστε να κρίνω εαν μου κάνει..Εάν δεν θές οκ.. να ψάξω αλλού.

Αγαπητέ Σπύρο .

Είσαι νέος στο forum και όπως φαίνεται δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα το κλίμα και το ύφος των συζητήσεών μας .
Εδώ μέσα , θα βρεις μία απίστευτη παρακαταθήκη γνώσεων και τεχνικών πληροφοριών , θα ρωτήσεις και θα πάρεις απαντήσεις σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα
αντιμετωπίζεις πρόβλημα .
Παράλληλα όμως , αν εμβαθύνεις περισσότερο στις δημόσιες συζητήσεις μας , θα διαπιστώσεις ότι πάνω από όλα , τα μέλη του VITARAclub.gr είναι μία τεράστια , κεφάτη και πάντα καλοπροαίρετη παρέα . Εδώ μέσα όλοι ρωτάμε , όλοι παίρνουμε απαντήσεις , αλλά και σε δεδομένη στιγμή κάνουμε και την πλάκα μας και το καλαμπούρι μας , γελάμε , διασκεδάζουμε , βρίσκοντας με αυτό τον τρόπο διέξοδο στις μεγάλες δυσκολίες των ημερών μας και πάντα καλοπροαίρετα , ως προανέφερα παραπάνω .

Έτσι λοιπόν στην περίπτωσή μας , με ρώτησες και όπως θα είδες και σου απάντησε ο συνάδερφος Αργύρης και σου απάντησα εγώ και σου έδειξα τον τρόπο σαν καινούριος πως μπορείς να βρεις μόνος σου το χρώμα της εταζέρας , αλλά και σου βρήκα μία φωτο για να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο .

Δεν μπορώ λοιπόν μετά από όλα αυτά να διακρίνω από που συμπέρανες ότι δεν θέλω να πάρεις την εταζέρα . :think:
Πλακίτσα έκανα , καλέ μου φίλε Σπύρο και μιας και μιλάμε για χρώμα , αν θες άκουσέ με ... Βάλε λίγο χρώμα στην ζωή σου . :idea: :wink: :wink:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό 3kalos » Παρ Σεπ 14, 2012 6:28 pm

ZΗΡΕΙΑ έγραψε:
3kalos έγραψε:Φίλε μου ΖΗΡΕΙΑ, σε ρωτάω και ζητώ φωτογραφία για να τη δω ώστε να κρίνω εαν μου κάνει..Εάν δεν θές οκ.. να ψάξω αλλού.

Αγαπητέ Σπύρο .

Είσαι νέος στο forum και όπως φαίνεται δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα το κλίμα και το ύφος των συζητήσεών μας .
Εδώ μέσα , θα βρεις μία απίστευτη παρακαταθήκη γνώσεων και τεχνικών πληροφοριών , θα ρωτήσεις και θα πάρεις απαντήσεις σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα
αντιμετωπίζεις πρόβλημα .
Παράλληλα όμως , αν εμβαθύνεις περισσότερο στις δημόσιες συζητήσεις μας , θα διαπιστώσεις ότι πάνω από όλα , τα μέλη του VITARAclub.gr είναι μία τεράστια , κεφάτη και πάντα καλοπροαίρετη παρέα . Εδώ μέσα όλοι ρωτάμε , όλοι παίρνουμε απαντήσεις , αλλά και σε δεδομένη στιγμή κάνουμε και την πλάκα μας και το καλαμπούρι μας , γελάμε , διασκεδάζουμε , βρίσκοντας με αυτό τον τρόπο διέξοδο στις μεγάλες δυσκολίες των ημερών μας και πάντα καλοπροαίρετα , ως προανέφερα παραπάνω .

Έτσι λοιπόν στην περίπτωσή μας , με ρώτησες και όπως θα είδες και σου απάντησε ο συνάδερφος Αργύρης και σου απάντησα εγώ και σου έδειξα τον τρόπο σαν καινούριος πως μπορείς να βρεις μόνος σου το χρώμα της εταζέρας , αλλά και σου βρήκα μία φωτο για να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο .

Δεν μπορώ λοιπόν μετά από όλα αυτά να διακρίνω από που συμπέρανες ότι δεν θέλω να πάρεις την εταζέρα . :think:
Πλακίτσα έκανα , καλέ μου φίλε Σπύρο και μιας και μιλάμε για χρώμα , αν θες άκουσέ με ... Βάλε λίγο χρώμα στην ζωή σου . :idea: :wink: :wink:

Το έλαβα το μήνυμα ως νέος και θα πορεύμαι συμβουλεύοντας τα παραπάνω...

Οκ. Δεν βιάζομαι.. Το παίρνω αύριο και σου στέλνω μια φωτογραφία ή κατι το όποιο θα βρώ και εαν συμβαδίζουμε..μιλάμε...
καλώς..
Καλή υπόλοιπη ημέρα παιδία .... ---- > και από Δευτέρα - εχω παρουσίαση το νέο του τουτ...( έτσι το έλεγα μικρός)... Πρίν, λίγο πολύ 20 κάτι χρόνια...άλλωστε πολύ μακριά δεν είναι....
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
3kalos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό 3kalos » Κυρ Σεπ 16, 2012 7:21 pm

Φιλε μου ΖΗΡΕΙΑ γινεται να μου βγαλεις μια φωτογραφία για το πως ειναι η εταζερα σου να δω εαν μου αρεσει για να γινει η αγοροπωλησία...?
Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων...(είδες τι πονηρουλης που είμαι...???!)
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
3kalos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Κυρ Σεπ 16, 2012 11:07 pm

3kalos έγραψε:Φιλε μου ΖΗΡΕΙΑ γινεται να μου βγαλεις μια φωτογραφία για το πως ειναι η εταζερα σου να δω εαν μου αρεσει για να γινει η αγοροπωλησία...?

Όχι φίλε μου . Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται αυτό που ζητάς . Έχουμε πει πολλά παραπάνω και πιστεύω πως πρέπει να είσαι καλυμμένος γύρω από το θέμα .
Για να βγάλω φωτο , πρέπει να πάω στην Αθήνα . Εκεί την έχω . Αν την θέλεις , αναγκαστικά θα πάω κάποια μέρα για να την πάρω και να στην στείλω .
Αν θέλεις να δεις πως είναι , πήγαινε σε μία οποιαδήποτε αντιπροσωπεία και δες την σε ένα NGV 2.0 .
Όπως είπε και ο Αργύρης παραπάνω , είναι μία και μοναδική . :idea:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό 3kalos » Δευτ Σεπ 17, 2012 5:12 pm

ZΗΡΕΙΑ έγραψε:
3kalos έγραψε:Φιλε μου ΖΗΡΕΙΑ γινεται να μου βγαλεις μια φωτογραφία για το πως ειναι η εταζερα σου να δω εαν μου αρεσει για να γινει η αγοροπωλησία...?

Όχι φίλε μου . Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται αυτό που ζητάς . Έχουμε πει πολλά παραπάνω και πιστεύω πως πρέπει να είσαι καλυμμένος γύρω από το θέμα .
Για να βγάλω φωτο , πρέπει να πάω στην Αθήνα . Εκεί την έχω . Αν την θέλεις , αναγκαστικά θα πάω κάποια μέρα για να την πάρω και να στην στείλω .
Αν θέλεις να δεις πως είναι , πήγαινε σε μία οποιαδήποτε αντιπροσωπεία και δες την σε ένα NGV 2.0 .
Όπως είπε και ο Αργύρης παραπάνω , είναι μία και μοναδική . :idea:

Καλώς οκ..
Αν είναι θα σε ενημερώσω.. Ευχαριστώ όπως και να ΄χει..
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
3kalos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Δευτ Σεπ 17, 2012 9:26 pm

Μετά την απόκτηση του αγρότη , το NGV απαλλάσσεται πλέον από αγγαρείες και φορτώματα πάσης φύσεως . :P
Οπότε καθαρίζεται , γυαλίζεται , ξεσκονίζεται , σε πρώτη ευκαιρία τοποθετείται η εταζέρα στη θέση της , όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ...
Τα σχέδια αλλάζουν . Η εταζέρα δεν πωλείται πλέον .
Ευχαριστώ πολύ ! Γειά σας ... :greetings-wavegreen:
ZΗΡΕΙΑ

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Πώληση Αυτοκινήτων-Ανταλλακτικών-Αξεσουάρ για Vitara

makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες