Ο Ατρόμητος είναι ένα GV 1.6 2001, εντελώς ατρακάριστο, με 90.000 (ΜΟΝΟ) χιλιάδες Χμ στους δρόμους του, από τα οποία τις 30.000 τα έκανα εγώ την τελευταία 8ετία (καθώς είναι ένα από τα κάμποσα αυτοκίνητα της συλλογής μου).
Το αμάξι είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα "ψαλιδάτα" GVs στη χώρα μας, με άκρα calmini τροποποιημένα δια χειρός Kontziva (με μαύρη ηλεκτροστατική βαφή) και ρυθμιζόμενο μετατρόχιο. Πέραν των ψηλωμένων αναρτήσεων, έχει αποστάτες καμπίνας (bits 4 vits), 5ποντους αποστάτες τροχών, θολόμπαρα, πίσω μπλοκέ διαφορικό με κομπρέσορα (τα τελευταία 3 από τον Αμοργιανό), τηλεχειριζόμενο εργάτη Τmax με 50μέτρα σχοινί πλάσμα, ο εργάτης είναι στερεωμένος σε μονόποντη πλάκα κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα (By Athanassiou), φοράει μαντεμένιο μπροστινό διαφορικό από το GV 2,5(δεν σπάει - δεν χαλάει). Φυσικά είναι εφοδιασμένο με πλήμνες ελεύθερου τροχασμού. Ο κινητήρας έχει 2ο παράλληλο εγκέφαλο (από τον Κεραμπό), έχει ποιοτικό συναγερμό, original κοτσαδόρο της Suzuki (αφαιρείται με μία κίνηση).
Φοράει καλό Kenwood 2din, με GPS, αρκετά ηλεκτρονικά καλούδια, και φυσικά φέρει και νόμιμο CB. To σαλόνι του είναι σαν να βγήκε σήμερα από το εργοστάσιο, όπως και όλο του το εσωτερικό. Φοράει νόμιμες αντιηλιακές μεμβράνες (από τον Γ. Κάσσο), και δίδεται είτε με ανοδιωμένες σιδερένιες μαμά ζάντες και Mud Cobra 205/80/16, είτε με αλουμινένιες (Vitara V6) και ContiCross 215/65/16. Και τα δύο σετ ελαστικών είναι σε άριστη κατάσταση, με λιγότερα από 7.000Χμ το καθένα. Φυσικά έχει και αντικλεπτικά μπουλόνια.
Έχει επίσης προβολείς ομίχλης, πλαΙνά προστατευτικά τύπου kevlar, και sparko λασπωτήρες. Στο ψυγείο έχει γίνει καθαρισμός με protec, από το A/C βγαίνουν πιγκουϊνοι, και το σετ ιμάντα εκκεντροφόρου αλλάχθηκε προληπτικά πριν από 20.000 Χμ. όπως και ΟΛΟΙ οι αισθητήρες του μοτερ (νομίζω 4...).
Ο Ατρόμητος πάει σχεδόν παντού, και σίγουρα εκεί που πολλά σταματούν, αυτός οργώνει

Είμαι διατεθειμένος να τον αποχωριστώ για €7.000 (στα χρήματα αυτά αγοράζονται σκάρτα τα έξτρα - που πολλά δεν τα έχω αναφέρει καν) και δίνεται δώρο το αμάξι

Βάζω λίγες ενδεικτικές φωτος, και σιγά σιγά θα προστεθούν κι' 'αλλες πιο λεπτομερείς. Ότι απορία / ερώτηση, με ΠΜ παρακαλώ.