Παιδιά όπως ανέφερα και στην κάρτα γνωριμίας στο ViataraClub, δυστυχώς ανακάλυψα το forum τώρα που αποφάσισα να πουλήσω το GV μου. Ομολογώ όμως ότι το forum είναι απόλυτα ενημερωτικό και πάρα πολύ φιλικό, οπότε εύχομαι να μην με "εξορίσεται" όταν με το καλό πουλήσω το GV μου και πάρω το καινούριο που δεν είναι σουζούκι.
Το GV μου το περιγράφω συνοπτικά παρακάτω και μπορείται να δείτε και την αγγελία που έχω αναρτήσει στο Car.gr ( http://www.car.gr/classifieds/cars/view/669523/ )
Το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Απόλυτα αξιόπιστο.Δεκτός κάθε Έλεγχος. Οδηγείται σε καθημερινή χρήση και σε οικογενειακές εκδρομές εκτός δρόμου.Πωλείται λόγω αγοράς μεγαλύτερου.
Στην τιμή των €8.300,00 περιλαμβάνονται CD-MP3 Player, σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης , εργοστασιακές μεταλλικές ζάντες 16'' με λάστιχα BfGoodrich All-Terrain, Προεγκατάσταση Συναγερμού, Ψήλωμα Ανάρτησης 5cm με Ελατήρια Galmini καθώς και Body-Lift άλλα 5cm, Αμορτισέρ Old-Man Emu μπροστά - ProComp πίσω,Μπλοκέ Διαφορικό με Αέρα στον πίσω Άξονα.
Μπορεί επιπρόσθετα να πουληθεί στην τιμή των €9.400,00, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες πέρα των προαναφερόμενων με Εργάτη SmittyBilt XRC8-8000lb (το σχοινί plasma του εργάτη δεν δίνεται), Ζάντες Αλουμινίου ProComp 16'' με λάστιχα BfGoodrich Mud-Terrain KM2 (235/70/R16), και ενισχυμένο καβούκι μπροστινού διαφορικού (μαντεμένιο από το μοντέλο Grand Vitara ΧL-7).