Καλημέρα σε όλους, ακούστε λοιπόν τι πέρασα εγώ στο υπουργείο, έχω μια μπαγκαζιέρα που την κουβαλάω με το qashqai εδώ και χρόνια, πήρα λοιπόν και το καινούργιο
vitara και αυτό είναι στο όνομα της γυναίκας μου, έπρεπε λοιπόν να κάνω εξουσιοδότηση ότι της επιτρέπω να το παίρνει, συν ξανά χαρτί μηχανικού με τα στοιχεία της μπαγκαζιέρας αλλά μου έκαναν τη ζωή δύσκολη...Μου ζήτησαν να είναι μπρος πίσω η δήλωση του μηχανικού (στο ίδιο φύλλο δηλαδή γιατί ήταν σε δύο), όταν έφυγα έβγαλα μια έγχρωμη φωτοτυπία και όλα καλά... Πήγα πίσω λοιπόν και μέσα στο γραφείο του παρόλο τον κορονοιο ήταν δύο τύποι με διάφορους φακέλους και φακελάκια...
Με διώχνει ξανά να πάω να του φέρω πάνω στη δήλωση του μηχανικού σχεδιασμένο πατώντας το μολύβι και ζωγραφίζοντας τον αριθμό πλαισίου, έλα όμως που το δικό μου
τον είχε σε ένα αλουμινιένιο καρτελάκι και δεν μπορούσα να το ξεπατικώσω που λένε, πάω πίσω με ξαναδιώχνει...Ένας από τους μέσα βγήκε και μου είπε να τον χτυπήσω μόνος μου, άντε να βρω αριθμούς και γράμματα να τον χτυπήσω, τελικά τα κατάφερα όταν γύρισα τέταρτη φορά είχαν τελειώσει και οι φάκελοι και τα φακελάκια και με εξυπηρέτησε...
Δείτε τα όλα εδώ...
https://www.pattikis.gr/citizen/frmCiti ... 2e36c3fb5e