καλημερα σε ολους!
Κατοποιν της έρευνας για την αγορά του νεου μου vitara αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.
Το αυτοκίνητο ήταν glx 4wd sunroof σε διχρωμία solar yellow-black.Σε όλες τις αντιπροσωπειες που πήγα και επειδή πήγα σε ΟΛΕΣ στον νόμο αττικής η διχρωμία χρεωνόταν σε όλες τις πρόσφορες 800 ευρω.Ομως στον τιμοκατάλογο της suzuki υπήρχε μια υποσημείωση στα 800 ευρω...
βαζω copy paste τον τιμοκαταλογο
VITARA 48V *5
: 600 €
: 800 € (Χρέωση ∆ιχρωµίας: αποκλειστικά στις εκδόσεις GL+ και GLX)
*5 Η έκδοση Vitara 1.4 GLX HYBRID 48V 4WD διατίθεται µε διχρωµία µε επιβάρυνση €600.
Όλοι μου είπαν οτι το σύστημα την βγάζει αυτόματα την προσφορά και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλα δεν μπορούσαν να μου εξηγήσουν γιατι υπαρχει αυτη η υποσειμειωση στην τιμολογηση...εβγαλε ακριβως την ιδια τιμη και για το ιδιο αυτοκίνητο χωρίς ηλιοροφη,
Οταν εγινε η παραγγελιά ρωτησα τον εμπορο ο οποιος εβγαλε τον δικο του τιμοκαταλογο που ειχε ημερομηνία 01/08 και η τιμη ηταν 500 ευρω!!! ακομα πιο κατω δλδ!!!!
Ο ανθρωπος μου εκανε απο μόνος του την έκπτωση και θα έκανε ερώτηση στην suzuki αν παίζει ρολο που το παιρνω με ηλιοροφη και δεν βγαζει την έκπτωση.
Εχω στείλει mail στην εισαγωγική αλλα δεν έχω πάρει απάντηση χτες εστιελα και messenger.για να δουμε...
αν καποιος εχει παραμοια εμπειρια θα ηθελα την γνώμη του