antoniokon έγραψε:Έχω βάλει οθόνη (κινέζικη) και κάμερα οπισθοπορείας στο Δραγκιώτη Ανδρέα, περιοχή Ζωγράφου.
Αν και καταφέραμε μόνο την ένταση του ήχου να ρυθμίζεται από το τιμόνι, με κέρδισε σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος.
saltofx_v έγραψε:λοιπον οπως εγραψα και σε αλλο νημα , εχω αλλαξει την οθονη με aftermarket , καθως και τα ηχεια και εχω προσθεσει και ενισχυτη για να τα οδηγησει.
δεν εχω βαλει ενεργο sub(θα το καπελωσουν τα ηχεια) -θελει παθητικο sub με ενισχυτη, το οποιο δεν εχω σκοπο να βαλω.τωρα οσοσν αφορα τον ηχο εχω παθει πλακα, δεν περιμενα να βγει τετοιο αποτελεσμα.ακομα και χωρις sub τα μπροστα ηχεια παραγουν πολυ καλο μπασο.το μονο που μενει ειναι να βαλω και την μονωση που εχω παρει στις πορτες.καποια κομματια alubutyl εχουν μπει αλλα σκοπος εινια να κλεισουν οι μεγαλες τρυπες που εχει,ωστε να μειωθουν οσο γινεται οι αρμονικες που παραγονται.
το μονο που με χαλαει και επλιζω να στρωσει καπως με το ηχομονωτικο εινια ο θορυβος του αυτοκινητου μετα τα 110χλμ/ωρα
Γιωργος ΗΛΙΑΣ έγραψε:Εγώ παιδιά έκανα κάποιες βελτιώσεις το περασμένο Σάββατο.
Άφησα λίγες μέρες να περάσουν, να περάσει ο μεγάλος ενθουσιασμός
ώστε να είμαι απόλυτα αντικειμενικός στις απόψεις και συμπεράσματα που θα διατυπώσω.
Έβαλα μπροστά τα διαιρούμενα ηχεία hertz MPK 165,3 pro ( τεράστια διαφορά ).
Πίσω μεταφέρθηκαν τα ηχεία που είχα τοποθετήσει την προηγούμενη φορά μπροστά hertz CPK 165
διαιρούμενα ,με τα τουιτερ τοποθετημένα στην επάνω επιφάνεια της ταπετσαριας της πόρτας .
Ανοίχτηκαν επιμελώς τρύπες και φαίνονται πολύ όμορφα .
Όλες οι πόρτες μπροστά και πίσω μονοθηκαν ολοκληρωτικά και αφαιρέθηκαν
Τα ναυλον τα οποία ήταν υπεύθυνα για το φρρρρρ..... που άκουγα .
Στην θέση τους μπήκε μονωτικό υλικό .
Πλέον οι πόρτες έχουν γίνει σαν κλειστό κουτί και επιτευχθεί το τερπνόν μετά του ωφέλιμου .
Εξαφανίστηκε ο θόρυβος του δρόμου, και οι θόρυβοι από τις λακούβες
Ο ήχος της πόρτας κατά το κλείσιμο έγινε στιβαρός .
Το βασικότερο δε όλων είναι ότι ακούω καθαρό κρυστάλλινο μπάσο που ούτε στα όνειρα μου δεν το είχα φανταστεί χωρίς sub .
Το όλο ενχειριμα συμπληρώθηκε από έναν τετρακαναλο ενισχυτη JBL 4 x 90 RMS
Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό κατά την γνώμη μου πάντα .
Δεν μιλάω για ένταση μιλάω για ωραία χροιά και ποιότητα.
Ακούω συχνότητες που πριν κάπου είχαν χαθεί ο ήχος απέκτησε χαρακτήρα οι φωνές τα όργανα όλα ακούγονται ξεκάθαρα
Χωρίς να σε ενοχλούν γεμίζει ο χώρος μελωδίες ,
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον φίλο Χρήστο (pan car ) ο οποίος εργάστηκε ακατάπαυστα για 8 συνεχόμενες ώρες με ζήλο χαμόγελο και μεράκι για αυτό που κάνει .
Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα το ευχαριστήθηκε πιο πολύ από εμένα .
Ο ενισχυτής έχει ρυθμίσεις που κόβουν συχνότητας και ενισχύουν κάποιες άλλες
Υπομονετικά κάθισε και τα ρύθμισε όλα κάτι που για να το κανείς πρέπει να έχεις γνώσεις μουσικής και ήχου .
Τελικά δεν μετράει μόνο το να πας να αγοράσεις κάποια μηχανήματα ήχου αλλά να σου προτείνουν άνθρωποι
που τα δουλεύουν καθημερινά και μπορούν να τα συνδυάσουν και να τα ρυθμίσουν σύμφωνα με τις δικές σου απαιτήσεις
Και ακούσματα.
Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και του δυο και εκείνον που πρότεινε και εμένα που αποφάσισα να υλοποιήσω τις προτάσεις του υποστηρίζοντας τες και οικονομικά .
πετύχαμε έναν πολύ καλό αποτέλεσμα .
Χαίρομαι να ακούω μουσική στο αμάξι επιδιώκω να πάω κάπου μόνο και μόνο για να ακούω μουσική !!!
Επιστροφή στο Αξεσουάρ/Εξοπλισμός
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες