Συμφωνώ, έχω και εγώ εργοστασιακό carplay στο εταιρικό και είναι αρκετά καλό. Βέβαια χρειάζεται να συνδεθείς με καλώδιο. Επειδή μου έβγαλαν 2 usb του ηχοσυστήματος μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, προτίμησα το wireless.
Τώρα για να ειμαι ειλικρινής, όλα στην Κίνα κατασκευάζονται ακόμα και τα apple. Οπότε κινεζιές είναι όλα, το θέμα είναι πόσο ποιοτικές κατασκευές είναι.
Εγώ έβαλα αυτό:
https://digitaliq.gr/product/iq-an-x6547_gps-9inc/Γενικά όμορφο είναι, αύριο θα επισυνάψω αρκετές φωτογραφίες.
Μικρόφωνο μου έβγαλαν δίπλα από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου, οπότε οι κλήσεις ακούγονται με πολύ καλή ποιότητα. Φωνητική εντολή δε νομίζω να υπάρχει, αν και δεν το έχω δοκιμάσει (δεν είναι κάτι που χρησιμοποιώ). Η εγκατάσταση ήταν άψογη από το συνεργείο που το τοποθέτησα.
Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα (και μπορώ να πω δεν είμαι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση γενικά), μου είπαν ένα ποσό κοντά στα 1000 για το εργοαστασιακό, οπότε είπα με 500ε και περισσότερες ίντσες και περισσότερες δυνατότητες.
Αν ήθελα μπορούσα να έβαζα και μια ακριβή μάρκα, αλλά το κόστος θα εφθανε πάνω απο 700-800.
Νομίζω αν έχει κάποιος εργοστασιακό δεν αξίζει να βάλει αυτό που έβαλα εγώ. Αν και οι 9 ίνστες είναι πιο εντυπωσιακές. Αν όμως κάποιος είναι αρκετά απαιτητικός με τον ήχο, μπορεί να βάλει κάποια ακριβή μάρκα (pioneer etc) και να μείνει ικανοποιημένος.
Επισυνάπτω και μια φωτογραφία. Λόγω android μπορεί κάποιος να βάλει πολλά θέματα στην οθόνη (υπάρχουν πολλές επιλογές), αλλά εγω κράτησα την αρχική ακόμα.
Από όσο βλέπω, αν δε φορτώσεις αρκετά το ηχοσύστημα με εφαρμογές, όπως εγώ, δε νομίζω να καθυστερεί στο μέλλον.
Τα χαρακτηριστικά είναι καλά με 2GB μνήμη, για βασική χρήση, είναι οκ:
ANDROID 10 Q
IPS TABLET 9 inches ( FULL HD touchscreen ) – Resolution 1024x600pixels
MIRRORLINK with ANDROID & iPhone mobiles
CPU : CORTEX A7 Quad core 1.2Ghz – RAM DDR3 : 2GB – NAND FLASH : 32GB
4x50WATT