Με το ΑΑ έχεις την ...Ανδριάνα, που τις μιλάς και σου μιλάει Ελληνικά (και "ξέρει" οτιδήποτε υπάρχει σε googlemaps, ταβέρνες, ξενοδοχεία, φαρμακεία, γιατρούς κλπ κλπ)
Άκης (polnak) Κάνε ένα ψάξιμο στο εδώ θέμα σχετικά με το Android Auto, έχει πολύ πληροφορία. Ένα από τα προτερήματα του Android Auto είναι ότι του δίνεις φωνητικές εντολές στα ελληνικά και στα ελληνικά σου κάνει πλοήγηση. Για να του μιλήσεις έχεις το ανάλογο κουμπί επάνω στο τιμόνι (αριστερά)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια!!!!! Μετά από πολλές προσπάθειες τελικά μάλλον έφταιγε το Android, έκανα απεγκατασταση των ενημερώσεων και μετά πάλι ενημέρωση και ως διά μαγείας δούλεψε!!!!!
Για το εξτρα χρημα ομως το sygic σου ζηταει 39,99 για να παρεις την εκδοση premium που συνδεεται στο ΑΑ. Βρηκαν το κολπο να οικονομησουν. Εγω το χρησιμοποιω χρονια στην μοτοσυκλετα.
Lifes2short...Ride the World SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD HONDA ST1300A PAN EUROPEAN VESPA COSA 1 HONDA SH150
Ημείς που το έχουμε πληρώσει προ 10ετιας δηλαδη το αντίτιμο, παίζουμε σε ΑΑ? Πάω να δοκιμάσω...
Υ.Γ. Οταν ανοίγει το ΑΑ δεν έχω επιλογή ποιά εφαρμογή θα τρέξει. Μου δίνει μόνο το Google Maps, ενω παλαιότερα με ρωτούσε να επιλέξω ανάμεσα στο Waze και το Google. Εχω την Version 5.9.604623. Τέλος ΔΕΝ ακούει Ελληνικά γρι.
Suzuki Vitara 2018 GL+ 1.6 diesel Auto (TCSS) All Grip.
The ONLY Difference between Men and Boys is the price of their toys.
H τελευταία version του Android Auto είναι 6.2.610914 Αν θέλεις να ακούει και να μιλά ελληνικά πρέπει το μενού του κινητού να είναι στα ελληνικά, όπως και στις ρυθμίσεις (Περισσότερα) του Βrowser Google να δηλώσεις ελληνική γλώσσα. Αν πάλι δεν γυρίζει στα ελληνικά απενεργοποίησε τον Βοηθό Google. Έχουμε εκτενής κουβέντα μερικές σελίδες πιο πίσω.
Κατέβασα την τελευταία 6,3,611313, εξακολουθεί να μην δίνει επιλογή του προγράμματος που θα τρέξει για χάρτες. Για την γλώσσα θα το ξανα δοκιμάσω αύριο και βλέπουμε.
Ανέβασε φώτο με τις επιλογές που σου δίνει, μήπως έχει κάποια άλλη εφαρμογή που δεν αφήνει τους χάρτες να ανοίξουν. Οι χάρτες της Google είναι standard επιλογή στο Android Auto. Άλλες εφαρμογές μπορείς να τις επιλέξεις / από επιλέξεις.
Μού φέρνει την επιλογή του Sygic, το οποίο όμως ζητάει το ρευστό για να σε αφήσει να το δουλέψει με το ΑΑ. Συνεπώς το άφησα στην ησυχία του να υπάρχει ως backup στην συσκευή. Το άλλο με την αναγνώριση της γλώσσας κλπ δεν το δοκίμασα και ουσιαστικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω στο τηλέφωνο.
1. Αρχικά διέγραψε το Sygic εφόσον δεν το δουλεύεις. Έτσι θα επιλέγει τους χάρτες της Google. 2. Η γλώσσα λειτουργικού του κινητού σου πρέπει να είναι μόνο στα ελληνικά. 3. Πάνε στο Browser Google (σκέτο Google) άνοιξε το, κάτω δεξιά γράφει: Περισσότερα. Το επιλέγεις και κατόπιν Ρυθμίσεις. Στην νέα οθόνη επιλέγουμε: Φωνή. Στις γλώσσες (πάνω - πάνω) επιλέγουμε ΜΟΝΟ τα ελληνικά. Κλείνουμε το παράθυρο πατώντας: Αποθήκευση Γυρίζουμε πίσω και επιλέγουμε Γλώσσα και περιοχή. Στο: Αναζήτηση γλώσσας, πρέπει να είναι επιλεγμένα ΜΟΝΟ τα ελληνικά και στο: Αναζήτηση περιοχής, επιλεγμένο: Τρέχουσα περιοχή 4. Στην περίπτωση που πάλι έχεις μπερδέματα με τις γλώσσες (ακούς την Ανδριάνα στα Ουγγαρέζικα) πρέπει να απενεργοποιήσεις τον Βοηθό Google (Google assistant)
Μαντεύω πως θα μπλέξουμε, καθότι όλες οι επαφές είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες. Εν πάσει περιπ΄τωσει, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και βλέπουμε. Ευχαριστώ.