JOHNV6 έγραψε:Η ορθή τοποθέτηση θέλει αυτό το περιθώριο! Τώρα κανένα αμάξι,καμμία γλύστρα κανένα κενό δεν είναι ίδιο με ένα άλλο. Μπορεί και να κρατήσουν και άλλα 4 χρόνια (και το εύχομαι) χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα.
Για την πανοραμική καλά σου είπε στην περίπτωση που η συγκεκριμένη ήταν triplex!(αν ήταν!) Aν ήτανε securit πάλι, δεν υπήρχε κανενα απολύτος πρόβλημα.
Στο μπρόστινό παρμπρίζ αν η μεμβράνη είναι καλή και ο πολυεστέρας "καθαρός" δεν έχεις κανενα απολύτος θέμα! τώρα για την 3Μ που την θεωρώ μακράν την μεμβράνη που κάνει σύννεφα και διαφορα κουλά.... καλά σου είπε ότι θα έχεις θέμα. Εχει να κάνει με το υλικό και πόσο καλό είναι! Ασχετο με την νομοθεσία που το απαγορευει, είναι στο χέρι του καθενός να πάρει τις ευθύνες του.
PGP έγραψε:Και εγω στο παρμπρίζ έχω βάλει και μάλιστα σχετικά σκούρα μεμβράνη...
Κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε παραμορφώσεις ούτε δυσκολία το βραδυ.
shaolin έγραψε:Εγω που εβαλα στο παρμπρίζ γιατι δεν εχω απλυτος κανενα πρόβλημα το βράδυ????
Και δεν πρόκειται να έχετε εφόσον η μεμβράνη είναι σωστή!
Να διευκρινίσω οτι το θεμα με μεμβρανη στο παρμπριζ το εψαχνα πριν καμια 7ετια. Τοτε μονο η 3Μ εβγαζε εντελως διαφανη μεμβρανη απο οσο θυμαμαι και γι αυτο και ειπα για αυτη, Εβαλα Llumar παντου γυρω γυρω αλλα το σκεφτομουν να βαλω 3Μ στο παρμπριζ. Τη στγκεκριμενη ειχε βαλει και ενας φιλος μου στα Χανια σε ενα BMW X3 και μου ειπε οτι αντιμετωπιζε προβλημα το βραδυ, ιδιως στη βροχη.
Ερωτηση πρώτη: Φιλε Γιαννη, αν καταλαβα καλα, αν ειχα αυτη τη στιγμη το αυτοκινητο και το εφερνα σε εσενα να βαλεις μεμβρανες θα μου εβαζες στο παρμπριζ μια διαφανη ή ακομα και σκουρα, αφου δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλημα ορατοτητας? Δεν μιλαω για αστυνομια, αυτο οπως πολυ σωστα ειπες, ειναι δικο μου θεμα και ευθυνη. Δηλαδη ουτε στη σκουρα (μιλαω για ενα τονο πιο σκουρα απο τη διαφανη), θα ειχα προβλημα ορατοτητας το βραδυ σε βροχη?
Ρωταω γιατι εσυ σαν τοποθετητης ASWF σιγουρα ξερεις αυτο που πουλας, αλλα και τον ανταγωνισμο.
Ερωτηση δευτερη: Αν ερχομουν και ζητουσα να περασεις μεμβρανες συριζα στο παραθυρο, χωρις περιθωριο, να "λιμαρεις" ή ότι αλλο ξερεις καλυτερα τις ακρες, θα το εκανες?
Ερώτηση τριτη: Στο παρμπριζ, γυρω γυρω εκει που εχει τα μαυρα μπιμπικια, κολλαει η μεμβρανη? Μηπως ιδιως εκει φαινεται οτι εχεις βαλει μεμβρανη στο παρμπριζ και τρως την κλιση?