stelios8ess έγραψε:Δημήτρη "μη μασιάς" θα το βρούμε την άκρηΜε το Andoid Auto έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και καυγά
![]()
![]()
![]()
Αν πάρεις το εδώ θέμα από την αρχή θα καταλάβεις. Είχαμε και εμείς το ίδιο πρόβλημα, κοίτα στο τέλος της σελίδας και στην επόμενη
Αυτό που έγραψε "ο γέροντας" έχει μια αλήθεια. Θα το ψάξω και θα σου πω. Έχουμε σχεδόν το ίδιο κινητό, (έχω Samsung Α50) κάτι από το κινητό μας ξεφεύγει.
Μετά το νεότερο ψάξιμο... Αυτό που ακούς στην αρχή, εφόσον δόσεις μια φωνητική εντολή, είναι η Ανδριάνα που σου λέει ότι δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει, στα ουγγαρέζικα.
Τα ίδια μας λέει και εμάς η Ανδριάνα (τσούπρα) αλλά στα ελληνικά και αμέσως βγάζει αυτό που ζητήσαμε. Αυτό συμβαίνει διότι ο βοηθός της Google δεν δουλεύει στην Ελλάδα.
Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον απενεργοποιήσουμε.
1. Πάμε μέσα στο κινητό Ρυθμίσεις >>> Εφαρμογές >>> Android Auto, μπαίνοντας στις Πληροφορίες εφαρμογής, κάτω - κάτω έχει την επιλογή: Ρυθμ. ειδοπ. εντός της εφαρμογής, επιλέγουμε
1Α. Από την νέα οθόνη πατάμε: Ανίχνευση ΟΚ Google και οι δύο επιλογές που έχει να είναι απενεργοποιημένες.
Πάμε πίσω και επιλέγουμε: Βοηθός Google, αν είναι ενεργοποιημένος πρέπει να τον απενεργοποιήσουμε.
2. Αν δεν μπορούμε να μπούμε με αυτό τον τρόπο στις: Ρυθμ. ειδοπ. εντός της εφαρμογής
Συνδέουμε το κινητό μας με το Bosch καλωδιακά, ανοίγουμε δεδομένα και Bluetooth. Εφόσον συνδεθούμε κανονικά, μέσα
από το Android Auto, στην οθόνη του Bosch, κάτω αριστερά έχει ένα στρόγγυλο, το πατάμε και από τα εικονίδια που θα εμφανιστούν επιλέγουμε: Ρυθμίσεις
Από την νέα οθόνη η τελευταία επιλογή (κούνα μπάρα) μας παραπέμπει στο κινητό μας και στις: Ρυθμ. ειδοπ. εντός της εφαρμογής, του Android Auto.
Συνεχίζουμε τις ρυθμίσεις μας από: 1Α
Επίσης μέσα στο Browser Google >>> Περισσότερα >>> Ρυθμίσεις >>> Βοηθός Google να είναι απενεργοποιημένος.
Τελικά Στέλιο παρόλο που έκανα ότι μου γράφεις δεν τα κατάφερα. Μόνο όταν απεγκαθιστώ την εφαρμογή Google μου μιλάει ελληνικά αλλά δεν αναγνωρίζει καμία εντολή. Δεν μου κάθεται με τίποτα αυτή η Ανδριάνα

Θα μείνω με αυτήν την Ουγγαρέζα που μου την πέφτει συνέχεια

Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για την προσπάθεια.