Βασίλη Bill4x4 Στην οθόνη του Bosch κάτω δεξιά έχει ένα γραναζάκι, πάτα το μερικά δεύτερα, θα εμφανιστεί η οθόνη και θα δεις την έκδοση του Bosch Car Multimedia σου. γράφω οδηγίες πως θα αναβαθμίσεις το Bosch Car Multimedia. ο συμφορουμίτης vagelisfil υποδεικνύει από που θα κατεβάσεις την τελευταία έκδοση (EU 1880) Καλή επιτυχία.
Στο Android auto όταν πατάτε το μικρόφωνο πάνω δεξιά σας δουλεύει κανονικά; εμένα βγαίνει αυτή η τσούπρα και μου λέει κάτι ακαταλαβίστικα. Στο Google maps μου λέει ωραία λόγια και ελληνικά
Στέλιο οι ρυθμίσεις της γλώσσας είναι όπως αναφέρεις και πιο πριν
SY2CDS The trouble is, you think you have time --Buddha
Δημήτρη δεν ξέρω τη κινητό έχεις, θα σου πω κάποιες ρυθμίσεις από το δικό μου Samsung (μάλλον εσένα σου τα λέει στα ουγγαρέζικα) Μέσα από τις: Ρυθμίσεις πάμε: Γενική διαχείριση >>> Γλώσσα και εισαγωγή και επιλέγουμε: Ελληνικά ή την κατεβάζουμε αν δεν υπάρχει στην λίστα σβήνουμε όλες τις άλλες γλώσσες. Κάνουμε μια οθόνη πίσω και στο: Κείμενο και ομιλία, πατάμε: Γλώσσα και επιλέγουμε: Χρήση της γλώσσας συστήματος. Πιστευω το κινητό σου να είναι στα ελληνικά.
Αφού έχεις το Samsung Α51 πάνε και έλεγξε πάλι μέσα από το Γλώσσα και εισαγωγή Πληκτρολόγιο οθόνης >>>> Φωνητική πληκτρολόγηση Google >>>> Γλώσσες Να είναι επιλεγμένη Μόνο η Ελληνική γλώσσα και πάτα αποθήκευση. Κάνε και μια επανεκκίνηση το κινητό.
Στέλιο όλα αυτά τα έκανα ξανά... έτσι τα είχα και εγώ. Επιμένει στα ουγγαρέζικα... μάλλον επειδή το NV είναι κατασκευασμένο εκεί... ευτυχώς που δεν είναι Japan .... δεν θα έβγαζα άκρη ούτε με τα γράμματα
Τουλάχιστον στην πλοήγηση έπεσα σε Ελληνίδα και μου μιλάει καλά. Ε ρε που μπλέξαμε μ'αυτά τα νιβι
Tony μιλάς με γρίφους γέροντα
SY2CDS The trouble is, you think you have time --Buddha
Δημήτρη "μη μασιάς" θα το βρούμε την άκρη Με το Andoid Auto έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και καυγά Αν πάρεις το εδώ θέμα από την αρχή θα καταλάβεις. Είχαμε και εμείς το ίδιο πρόβλημα, κοίτα στο τέλος της σελίδας και στην επόμενη Αυτό που έγραψε "ο γέροντας" έχει μια αλήθεια. Θα το ψάξω και θα σου πω. Έχουμε σχεδόν το ίδιο κινητό, (έχω Samsung Α50) κάτι από το κινητό μας ξεφεύγει.
Μετά το νεότερο ψάξιμο... Αυτό που ακούς στην αρχή, εφόσον δόσεις μια φωνητική εντολή, είναι η Ανδριάνα που σου λέει ότι δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει, στα ουγγαρέζικα. Τα ίδια μας λέει και εμάς η Ανδριάνα (τσούπρα) αλλά στα ελληνικά και αμέσως βγάζει αυτό που ζητήσαμε. Αυτό συμβαίνει διότι ο βοηθός της Google δεν δουλεύει στην Ελλάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον απενεργοποιήσουμε. 1. Πάμε μέσα στο κινητό Ρυθμίσεις >>> Εφαρμογές >>> Android Auto, μπαίνοντας στις Πληροφορίες εφαρμογής, κάτω - κάτω έχει την επιλογή: Ρυθμ. ειδοπ. εντός της εφαρμογής, επιλέγουμε
1Α. Από την νέα οθόνη πατάμε: Ανίχνευση ΟΚ Google και οι δύο επιλογές που έχει να είναι απενεργοποιημένες. Πάμε πίσω και επιλέγουμε: Βοηθός Google, αν είναι ενεργοποιημένος πρέπει να τον απενεργοποιήσουμε.
2. Αν δεν μπορούμε να μπούμε με αυτό τον τρόπο στις: Ρυθμ. ειδοπ. εντός της εφαρμογής Συνδέουμε το κινητό μας με το Bosch καλωδιακά, ανοίγουμε δεδομένα και Bluetooth. Εφόσον συνδεθούμε κανονικά, μέσα από το Android Auto, στην οθόνη του Bosch, κάτω αριστερά έχει ένα στρόγγυλο, το πατάμε και από τα εικονίδια που θα εμφανιστούν επιλέγουμε: Ρυθμίσεις Από την νέα οθόνη η τελευταία επιλογή (κούνα μπάρα) μας παραπέμπει στο κινητό μας και στις: Ρυθμ. ειδοπ. εντός της εφαρμογής, του Android Auto. Συνεχίζουμε τις ρυθμίσεις μας από: 1Α
Επίσης μέσα στο Browser Google >>> Περισσότερα >>> Ρυθμίσεις >>> Βοηθός Google να είναι απενεργοποιημένος.
Καλημερα σε ολο το φορουμ. θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η τελευταια εκδοση για update στην συσκευη και απο που την κατεβαζουμε ? Βλεπω παραπανω που αναφερει και ο ( vagelisfil ) Νέα έκδοση firmware EU 1880. αυτη ειναι η τελευταια η υπαρχει καποια πιο καινουργια ?