neptune έγραψε:Επανέρχομαι σε ερώτημα που υπέβαλα τις προάλλες. Κατέβασα android auto και προκειται να συνδέσω το κινητό μου samsung galaxy a 50 με το multimedia system. Εχω ακομα στο κινητό το android 9 και δεν έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση του κινητού μου που θα αναβαθμίσει και το λειτουργικό σε android 10. Ενώ φίλος εδώ μου είπε να κάνω την αναβαθμιση σε android 10 και μετά να συνδέσω το κινητό, έμαθα από γνωστό ότι σε άλλη μαρκα βέβαια κινητού ενώ συνδεόταν κανονικά με το android 9, με το που το αναβαθμισε σε android 10 δεν μπορει να συνδεθει καθόλου. Τι ισχύει τελικά με το θέμα αυτό? Μήπως είναι καλυτερα να μην αναβαθμισω το κινητό μου σε android 10 μεχρι να μπορει.να συνδεθεί και αυτο το λειτουργικό με android auto?
Εχω κινητο με android 10 και αντιμετωπιζω δυσκολιες,συνδεεται οποτε θελει και πρεπει να κανω clear cache τα google play services και παλι δουλευει οποτε γουσταρει.ξεθαψα ενα παλιο κινητο που φοραει android 7 Και το android auto δουλευει απροβληματιστα.Εγω δεν θα σου πω εαν πρεπει να κανεις αναβαθμιση η οχι απλα σου μεταφερω την εμπειρια μου.Να φανταστεις εχω αλλαξει το miui 12 και περασα custom rom στο κινητο και εχω αλλαξει πολλα καλωδια.Ακομα δεν εχω βρει λυση οπως και πολλοι αλλοι εαν ψαξεις στα διαφορα forum του εξωτερικου.