από Γιωργος ΗΛΙΑΣ » Σάβ Φεβ 23, 2019 7:03 pm
Μπαμπη ,ξέρω ότι πριν από χρόνια η llumar τοποθετούσε και στο παρμπρίζ μπροστά ,όμως υπήρξαν προβλήματα ,
δεν ξέρω τι είδους προφανώς θα είναι αυτό που λέει ο Πέτρος και έχουν σταματήσει να τοποθετούν πλέον.
Επειδή θεωρώ την συγκεκριμένη εταιρία σοβαρή και υπεύθυνη εγώ θα συμφωνήσω στο να μην βάλεις τίποτα εκτός ίσως από μια φασα οπως άλλωστε έκανα και εγώ .
Το σκεπτικό μου είναι ότι κατά την οδήγηση το σώμα μας τόσο εμας σαν οδηγός οσο και των συνεπιβατών μας είναι ακριβώς
δίπλα στα τζάμια, έτσι ο ήλιος εύκολα σε καίει .
Στο μπροστινό παρμπρίζ όμως επειδή μεσολαβεί το ταμπλό το σώμα μας απέχει αρκετά και δεν το βλέπει ο βλαβερός ήλιος για το δέρμα , το μεσημέρι που είναι ψηλά ,παρά μόνο στην Ανατολή και στην Δύση που δεν έχει πολύ δύναμη .
Εγώ έβαλα και στα πίσω κρύσταλλα πιο ανοιχτό χρωμα για να έρθει σε ισορροπία με τα μπροστινά .
Φαινόμαστε όλοι από έξω και ιδιαίτερα ο οδηγός ,δεν είναι το τελείως μαύρο.
Η τιμή δεν ήταν η οικονομικότερη που βρήκα, αλλά μου ενέπνευσαν περισσότερη εμπιστοσύνη και σιγουριά,έτσι κατέβαλα το συνολικό ποσό με ΦΠΑ των 209 €. εγγύηση εφ’ορου ζωής και πιστοποίηση ( έβαλε και κάτι μικρά αυτοκόλλητακια στά πίσω κρύσταλλα ).
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή,
αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.