από giwrgosarta » Παρ Δεκ 18, 2020 10:36 pm
Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο κ η ενημέρωση που είχα ήταν αναλυτηκοτατη. Αλλάχτηκε ένα πλαστικό τμήμα, σα βάση, που επάνω κάθεται το μαλακό επάνω τμήμα του ταμπλό. Εκεί στηρίζονται οι σωλήνες αεραγωγών, είναι κουμπωμενη η θήκη του αερόσακου συνοδηγού κ λογικά θα στηρίζονται κ καλωδιώσεις. Φυσικά η ενημέρωση έγινε δείχνοντας μου όλα αυτά στο παλιό. Αυτό κατά μήκος στο σημείο που εφάπτεται με το παρμπρίζ είχε ένα λεπτό μονό λάστιχο. Το καινούργιο είχε 2πλο λάστιχο που αγκαλιάζει όλη την πλευρά αυτή. Οι σωλήνες αεραγωγών ντύθηκαν με αφρώδες υλικό, αφρολεξ το λέω εγώ, καθώς κ ίδιο υλικό προστέθηκε κ κατά μήκος του παρμπρίζ, χωρίς να είναι εμφανές στο μάτι. Ξεμονταριστηκαν τα πάντα από το ταμπλό, μέχρι κ τον τεμπέλη, για να ελεγχθούν τα πάντα.
Έκανα 20χιλ, στον δρόμο που είχα τους περισσότερους τριγμούς. Μάγκες άλλο αυτοκίνητο. Έτσι έπρεπε να έρχεται από το εργοστάσιο. Νιώθεις μια στιβαρότητα στο ταμπλό, δεν ακούστηκε τίποτα κ δεν είναι η ιδέα μου αλλά έχει ελαττωθεί ο θόρυβος του κινητήρα. Γκαζωνα, εκοβα, σταματούσα, ξεκινουσα για να βεβαιωθω. Η ομάδα στην αντιπροσωπεία της Κοζάνης είναι εξαιρετική κ οφείλω να το πω. Ελπίζω να μην το ματιασω...
New vitara 2019--GL+ 4x4