από gingerm » Τετ Δεκ 25, 2019 10:47 pm
Μια από τα ίδια και εγώ... Η ποιότητα της καμπίνας θυμίζει κάτι σε κινέζικο. Μου βάλανε πάνω στο ταμπλό το αφρώδες πλαστικό το οποίο είναι για κλάματα, τα πλαστικά στις πόρτες είναι σαν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έχει ο γιός μου, στην εταζιερα αν δεν βάλεις κάτι αφροδες τρίζει σαν τρελή με το παραμικρό, η κεντρική οθόνη στην παραμικρή λακούβα επίσης τρίζει και άλλα πολλά και ωραία. Δυστυχώς όταν το έκανα test drive δεν μου φάνηκε τίποτα περίεργο μίας και πήγα σε αυτό από ένα Yaris του 2006... Στην πορεία κλαίω τα λεφτά μου... Ελπίζω τουλάχιστον να μην με προδώσει μηχανικά. Θα μου πει κάποιος ναι αλλά είναι ιαπωνική μηχανή και δεν παθαίνει τίποτα αλλά ένα λίγο πιο ποιοτικό σαλόνι δεν βλάπτει. Μέχρι και κινέζικο αυτοκίνητο πλέον έχει καλύτερη ποιότητα εσωτερικά.
Δυστυχώς η λύση είναι μία... Άνοιγμα όλη η κονσόλα και ντύσιμο όλα τα πλαστικά με αφροδες υλικό και κυρίως όλους τους σωλήνες του κλιματιστικού. Είναι στα σχέδια μου να το κάνω γιατί δεν πάει άλλο. Να έχεις δώσει πόσα λεφτά και να έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αυτοκίνητο 20 ετών.
Μια σημείωση για αυτούς που ακούνε τον ήχο πλαστικών στις λακούβες... Αυτός ο ήχος δημιουργείται από το σύστημα των αεραγωγών του κλιματιστικού που χτυπάνε σε συνδυασμό από τις εξαγωγές του κλιματιστικού αυτές που ανοιγοκλείνουν.