vagelisfil έγραψε:Εγώ βρήκα πέρυσι αυτές τις ταμπλέτες και πήρα μια χούφτα. Ρίχνω μια μέσα πριν το γεμίσω με φρέσκο νεράκι από τη βρύση, και το κάνει μπλε. Δεν παγώνει το χειμώνα και καθαρίζει ένα κλικ καλύτερα από το σκέτο νερό.
1water_pill.jpg
Αυτές οι ταμπλέτες μου θυμίζουν αυτές που ρίχνουν στα καζανάκια .Έχε υπόψιν ότι μπορεί να μην δυαλύονται πλήρως μέσα στο δοχείο και να αφήνουν υπολείματα
Ρε παιδια δε νομιζω οτι αξιζει να συζηταμε για το αν θα βαλουμε νερο βρυσης ή οχι. Τα ειδικα καθαριστικα κανουν 5€ και κρατανε κανενα τριμηνο (σε μενα τουλαχιστον). Δεν αξιζει το κοπο να ρισκαρουμε ζημια 100δων ευρω (οπως εγω την πατησα και εμαθα). Το θεμα δεν ειναι αν ειναι "μολυσμενο" το νερο με μηκυτες. Αυτοι ειναι παντου. Ακομα και κατα την αλλαγη νερου οταν ανοιξεις την ταπα μπορει να μπει κατι. Ας πουμε τωρα, ειναι γεματος ο αερας γυρη και μικροοργανισμους λογω εποχης. Αν εχεις ενα κανονικο καθαριστικο, ακομα και αν μπει κατι, δεν ευνοειται η αναπαραγωγη του και σκοτωνεται.
Μια χαρά τα λες Μανόλη. Τη ζωή μου ευκολότερη θέλω να κάνω κάθε μέρα. Αν είναι να φτάσω στο χημείο του κράτους για να δω τι νερό θα βάλω στο παρμπρίζ του Vitara, καήκαμε...
Έχω παρατηρήσει, κάποιες άσπρες κηλίδες, στο μπροστινό παρμπρίζ, όταν ενεργοποιω τους υαλοκαθαριστήρες. Οι κηλίδες εμφανίζονται για 1-2 δευτερόλεπτα (αφού γυρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες) όταν το τζάμι είναι βρεγμένο. Μετά εξαφανίζονται. Επίσης, νομίζω ότι το κάνει όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή. Έχετε κάτι παρόμοιο?
stavkos έγραψε:Έχω παρατηρήσει, κάποιες άσπρες κηλίδες, στο μπροστινό παρμπρίζ, όταν ενεργοποιω τους υαλοκαθαριστήρες. Οι κηλίδες εμφανίζονται για 1-2 δευτερόλεπτα (αφού γυρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες) όταν το τζάμι είναι βρεγμένο. Μετά εξαφανίζονται. Επίσης, νομίζω ότι το κάνει όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή. Έχετε κάτι παρόμοιο?
Σε ότι αμάξι καβάλησα. Μάλλον (??) οφείλετε επειδή το βάζω κάτω ή κοντά σε διάφορα δέντρα άρα κάτι είχε στάξει από αυτά.
Το azax έχει οινόπνευμα μέσα κ φθείρει τα μακτρα των υαλοκαθαριστήρων.... Τώρα οι δυο παραπάνω φίλοι που λένε ότι τα χρησιμοποιούν .... κ λένε ότι δεν έχουν πάθει τίποτα... εεε το τελευταίο που θα τους ένοιαζε στα αμάξια τους είναι οι υαλοκαθαριστήρες!!!!!!!