Κατηγορούμε το nv μας για κακή ποιότητα-μαλακών πλαστικών που έτσι μπορεί να είναι
όσον αφορά τα μαλακά.Σε περιπτώσεις επαφής εμένα με έχουν σώσει από μεγαλύτερη ζημιά,
και η πιο πρόσφατη περίπτωση προχθές σε ξεπαρκάρισμα δεν είδα χαμηλή ζαρντινιέρα

,
με συνέπεια να βρεί το δεξί κάτω μπροστινό μέρος σε αυτή και να κάνει ένα ωραιότατο βαθούλωμα.
Αφού πέσαν τα απαραίτητα

και για το αισθητήρα που δεν την κατάλαβε ,
επιστροφή στο σπίτι με την απόφαση να το παλέψω.Οπλίστηκα με πιστολάκι και ξεκίνησα την
προσπάθεια ξεβιδώνοντας τρείς βίδες που κρατάει εύκαμπτο πλαστικό στην γωνία από κάτω
ώστε να έχω πρόσβαση να το πιέσω από μέσα με το χέρι.Αρχισε το ζέσταμα του σημείου και
ταυτόχρονα πιέζοντάς το από μέσα,μετά από δέκα λεπτά περίπου προς μεγάλη μου ευχαρίστηση
το σημείο είχε επανέλθει πλήρως και το μόνο που έμεινε ήταν ένα μικρό γδάρσιμο στο μαύρο μέρος
του και ένα μικρό σπάσιμο στο βερνίκι στο βαμμένο μέρος.
Διαπίστωση: εάν το σημείο που χτυπήθηκε ήταν από σκληρό πλαστικό θα είχε γίνει κομμάτια με απρόσμενη εξέλιξη.
Υ.Γ. Ενα ωραίο κόλπο που είδα όσον αφορά την ασπρίλα που αφήνει το χτύπημα στο μαύρο πλαστικό και
το έχω εφαρμόσει με επιτυχία είναι η επάλειψη με μαύρη πάστα για παπούτσια(αφού πλυθεί πολύ καλά
το σημείο)...μέχρι και το γνωστό polytrol έχω δοκιμάσει χωρίς το ίδιο αποτέλεσμα