Να δωσεις φιλε μου το ονομα του συνεργειου, γιατι τετοιοι "μηχανικοι" που δινουνε αυτες τις συμβουλες, δεν θα επρεπε να βαζουνε καν χερι στο αμαξι σου!
Οσο κι αν η θεση μου ακουγεται ακραια, οποιος ειπε τα παραπανω δεν ξερει τι του γινεται.
1ον. Δεν δημιουργειται ΚΑΝΕΝΑ απολυτως μηχανικο προβλημα με το να αντικαταστησεις τα εργοστασιακα σωληνακια με αλλα ιδια μακρυτερα.
Μονο προστασια μπορεις να του προσφαιρεις για να μην δημιουργηθει καποιο προβλημα.
2ον. Ποια ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (

) βαλβιδα??
Ποιος εχει δει αντεπιστροφη στα σωληνακια των διαφορικων??
Φιλε μου ειναι μια απλη (γελοια) "ταπα" η οποια επιτρεπει να περναει κ αερας κ νερο. Στο πισω διαφορικο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.
Εχω στα χερια μου 2-3 τετοιες (μαζι με τα σωληνακια που αντικατασταθηκαν) ελα σε εναν καφε να τις παρεις στα χερια σου να δεις κ μονο σου ποσο "αντεπιστροφες" ειναι.
Το ποσο τελειοι ειναι τωρα οι ανθρωποι του συνεργειου κ ποσο καλα προσεχουνε το αμαξι σου..... με αυτα που ακουω ασε με να εχω πολλες αμφιβολιες.
Υ.Γ. Βαλεις δεν βαλεις σωληνακια, εμενα δεν με νοιαζει.
Το θεμα ειναι ομως αμα δεν βαλεις να ξερεις τι μπορει να γινει, κ οχι να ακους την βλακεια του καθε ενος.
Εξακολουθω να πιστευω οτι πρεπει να δωσεις το ονομα του συνεργειου, για να ξερουνε οι υπολοιποι..... (εμενα δεν με καιει δεν εχω καν suzuki)
Φιλικα παντα.....