chrislar έγραψε:nidi έγραψε:Δε θα σου πω αν και κατά πόσο είναι εφικτό γιατί είμαι της άποψης ότι όλα γίνονται αρκεί να το θέλουμε. Με σωστή μελέτη σίγουρα θα προκύψει κάτι και μετά εσύ αποφασίζεις αν είναι αυτό που θες ή όχι.
Σχετικά με το που θα βρεις τα καθίσματα όμως, εγώ όταν έψαχνα κατάφερα να βρω τεράστια ποικιλία σε "κατάστημα" με τρακαρισμένα-κομμένα. Για να σου δώσω και μία τάξη μεγέθους, πήρα σχεδόν αχρησιμοποίητο κάθισμα από Daihatsu Terios με 50 ευρώ. Το μόνο που έκανα ήταν να το καθαρίσω από τις σκόνες.. μέχρι και πλευρικό αερόσακο έχει.
Καλή τύχη με το project πάντως.![]()
υ.γ.: Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, και μένα το XL7 που προτείνει ο Γιώργος που ήρθε στο μυαλό..![]()
Ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση, αν γίνεται να έχω κάποιες λεπτομέρειες του καταστήματος με πμ έστω,θα με βόλευε..
Ευχαριστώ.
Εγώ ψώνισα από Χαλκίδα όπου έχει τουλάχιστον 3 μάντρες με τρακαρισμένα. Φαντάζομαι ότι στην Αττική θα έχετε όχι 3 αλλά 43 μάντρες. Ψάξου και μέσω ιντερνετ.
